Lotto NATYA Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť S #8479979

Lotto NATYA Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť S #8479979

Lotto NATYA Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť S #8479979

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lotto NATYA Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť S - popis produktu

Dámske dvojdielne plavky Lotto NATYA v atraktívnom prevedení. Podprsenka má zaväzovanie ramienok za krkom a na šnúrky na chrbte. Klasický strih spodného dielu a podšívka sú zárukou potrebného pohodlia pri plávaní alebo opaľovaní pri vode.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske plavky, patrí značke Lotto, je vyrobený vo veľkosti S, vo farbe ČIERNA, z materiálu elastan, Nylon, nájdete ho v e-shope Sportisimo.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Lotto NATYA Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť S #8479979 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske podprsenky, vyrába ho značka Lotto, je vyrobený vo veľkosti S, farebná verzia je ČIERNA, materiálové prevedenie je elastan, Nylon, nájdete ho v e-shope Sportisimo.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dvojdielne plavky, patrí pod značku Lotto vo veľkosti S, vo farbe ČIERNA, materiálové zloženie elastan, Nylon, v ponuke predajcu Sportisimo.sk a je navrhnutý female.

Lotto NATYA Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť S - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
Materiálnylon/elastan
KategóriaPlavky, Podprsenky, Dámske plavky, Dámske podprsenky, Dvojdielne plavky, Dámske dvojdielne plavky, Plavkové sety
ZnačkaLotto
VeľkosťS
FarbaČIERNA
Materiálelastan, Nylon
Určeniefemale
E-shopSportisimo.sk

Lotto NATYA Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť S - história ceny a dostupnosti

Lotto NATYA Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť S - ďalšie zaujímavé produkty

Lotto NATYA Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť S - ako nakúpiť najvýhodnejšie?