Lotto JELI Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť #6685618

Lotto JELI Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť #6685618

Lotto JELI Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť #6685618

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lotto JELI Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť - popis produktu

Dámske dvojdielne plavky Lotto GOGO so športovou podprsenkou. Horný diel a la bolerko má štýlové prekrížené ramienko a spodný diel s klasickým strihom ideálne dopĺňa športový elegantný štýl.

Produkt Lotto JELI Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť #6685618 patrí do skupiny produktov Dámske plavky, patrí značke Lotto, je vyrobený vo veľkosti XL, vo farbe ČIERNA, z materiálu elastan, Polyester, nájdete ho v e-shope Sportisimo.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske podprsenky, vyrába ho značka Lotto, je vyrobený vo veľkosti XL, farebná verzia je ČIERNA, materiálové prevedenie je elastan, Polyester, nájdete ho v e-shope Sportisimo.sk a je určený female.

Produkt Lotto JELI Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť #6685618 patrí do skupiny produktov Dvojdielne plavky, patrí pod značku Lotto vo veľkosti XL, vo farbe ČIERNA, materiálové zloženie elastan, Polyester, v ponuke predajcu Sportisimo.sk a je navrhnutý female.

Lotto JELI Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
Materiálpolyester/elastan
KategóriaPlavky, Podprsenky, Dámske plavky, Dámske podprsenky, Dvojdielne plavky, Športové podprsenky, Dámske dvojdielne plavky, Dámske športové podprsenky, Plavkové sety
ZnačkaLotto
VeľkosťXL
FarbaČIERNA
Materiálelastan, Polyester
Určeniefemale
E-shopSportisimo.sk

Lotto JELI Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť - história ceny a dostupnosti

Lotto JELI Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

Lotto JELI Dámske dvojdielne plavky, čierna, veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?