L'ORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight Súprava 80 ml

L'ORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight Súprava 80 ml

L'ORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight Súprava 80 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

L'ORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight Súprava 80 ml - popis produktu

Kozmetická sada L'ORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight Súprava 80 ml:Kozmetická sada LORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnightv sebe skrýva dokonalú kombináciu starostlivosti o pleť. Súčasťou balenia jepleťový krém Age Perfect Cell Renew Midnight a pleťové sérum Age Perfect Cell Renew Midnight. SúpravaLORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight je vhodný pre všetky typy pleti a určený na intenzívnu nočnú starostlivosť, kedy pleť odpočíva a má teda možnosť sa maximálne regenerovať. Kľúčové vlastnostikozmetickej sady LORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight Set 80 mlSada LORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnightobsahuje pleťový krém a pleťové sérumProdukty sú vhodné pre všetky typy pletiLORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight pomáha pleti regenerovať počas nociPre jemnejšiu, sviežu, žiarivú a zdravo vyzerajúcu pleťLORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight CreamPočas noci, keď naša pleť odpočíva, je ideálny čas na jej intenzívnu starostlivosť. Nočný regeneračný krém pomáha urýchliť obnovu kožnej bariéry a pomáha tak potlačovať prejavy starnutia. Použitie: Naneste každú noc na vyčistenú pleť tváre a krku. LORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight SerumPodporte tvorbu nových materských buniek v čase, keď vaša pleť odpočíva. Doprajte si luxusnú starostlivosť s komplexom antioxidantov na obnovu pleti. Vaša pleť bude jemnejšia, svieža, žiarivá a zdravo vyzerajúca. Použitie: Aplikujte ráno a večer 3 – 4 kvapky na vyčistenú a suchú pleť. Naneste pred hydratačným krémom na tvár a krk.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke L'Oréal Paris, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt L'ORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight Súprava 80 ml patrí do skupiny produktov Kozmetické sady, je v ponuke značky L'Oréal Paris v ponuke e-shopu Alza.sk.

L'ORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight Súprava 80 ml - parametre produktu

L'ORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight Súprava 80 ml - história ceny a dostupnosti

L'ORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight Súprava 80 ml - ďalšie zaujímavé produkty

L'ORÉAL PARIS Age Perfect Cell Renew Midnight Súprava 80 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?