L'ORÉAL PARIS Men Expert Power Age Súprava 95 ml

L'ORÉAL PARIS Men Expert Power Age Súprava 95 ml

L'ORÉAL PARIS Men Expert Power Age Súprava 95 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

L'ORÉAL PARIS Men Expert Power Age Súprava 95 ml - popis produktu

Kozmetická sada L'ORÉAL PARIS Men Expert Power Age Súprava 95 ml:Stavte na istotu a kúpte sikozmetickú sadu LORÉAL PARIS Men Expert Power Age Set, kde nájdete všetko, čo ako správny muž môžete potrebovať. Súčasťou sady je pánsky pleťový krém Men Expert Power age, očný krém Men Expert Power age a Men Expert Power age multifunkčné sérum s kyselinou hyalurónovou. LORÉAL PARISMen Expert Power Age revitalizačný 24h hydratačný krém je vyvinutý špeciálne pre mužov so suchou pokožkou so známkami starnutia. Krém pomáha spevniť pleť a posilniť jej pružnosť. LORÉAL PARIS Men Expert Power Age redukuje vrásky a tmavé kruhy pod očami. Oživuje, revitalizuje, zjemňuje a rozjasňuje očné okolie a hydratuje pokožku. L ORÉAL PARISMen Expert Power Age multifunkčné sérum vám prinesie pomoc, ktorú potrebujete, ak chcete pleti dodať rýchlu a intenzívnu starostlivosť. Sérum je vhodné na denné aj nočné používanie. Kľúčové vlastnostikozmetickej sady LORÉAL PARIS Men Expert Power Age Set 95 mlKozmetická sada LORÉAL PARIS Men Expert Power Age Setobsahuje pleťový krém, očný krém a pleťové sérumZákladná výbava pre mužov, ktorí sa o seba radi starajúLORÉAL PARIS Men Expert Power Age Setje vhodný pre suchú a zrelú mužskú pleťMultifunkčné sérum môžete používať pri dennej aj nočnej starostlivosti

Produkt L'ORÉAL PARIS Men Expert Power Age Súprava 95 ml patrí do skupiny produktov Pleťová kozmetika, patrí značke L'Oréal Paris, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kozmetické sady, je v ponuke značky L'Oréal Paris v ponuke e-shopu Alza.sk.

L'ORÉAL PARIS Men Expert Power Age Súprava 95 ml - parametre produktu

L'ORÉAL PARIS Men Expert Power Age Súprava 95 ml - história ceny a dostupnosti

L'ORÉAL PARIS Men Expert Power Age Súprava 95 ml - ďalšie zaujímavé produkty

L'ORÉAL PARIS Men Expert Power Age Súprava 95 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?