GARNIER PureActive Serum a Cleanser Súprava 280 ml

GARNIER PureActive Serum a Cleanser Súprava 280 ml

GARNIER PureActive Serum a Cleanser Súprava 280 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GARNIER PureActive Serum a Cleanser Súprava 280 ml - popis produktu

Kozmetická sada GARNIER PureActive Serum a Cleanser Súprava 280 ml:Kozmetická sada GARNIER PureActive Serum a Cleanserv sebe skrýva dokonalú kombináciu starostlivosti o pleť. Súčasťou balenia je čistiaci pleťový gél PureActive Hydrating Deep Cleanser a pleťové sérum PureActive Charcoal. Sada GARNIER PureActive Serum a Cleanser je tak vhodná pre zmiešanú a problematickú pleť. Kľúčové vlastnostikozmetickej sady GARNIER PureActive Serum a CleanserSada GARNIER PureActive Serum a Cleanserobsahuje čistiaci pleťový gél a pleťové sérumProdukty sú vhodné pre zmiešanú a problematickú pleťGARNIER PureActive Serum a Cleanser Set dokonale vyčistí a zjednotí pleťPureActive Hydrating Deep Cleanser je dermatologicky testovaný a netestovaný na zvieratáchGARNIER PureActive Deep CleanserČistiaci pleťový gél je určený na každodenné čistenie zmiešanej až mastnej pleti so sklonom k nedokonalostiam. Efektívne odstraňuje mejkap aj nečistoty, sťahuje póry a chráni kožnú bariéru. Neobsahuje parfémy ani sulfáty, je dermatologicky testovaný a nebol testovaný na zvieratách.  Použitie: Naneste na navlhčenú pleť, vmasírujte a potom opláchnite.  GARNIER PureActive CharcoalSérum je vhodné najmä na pleť so sklonom k akné. Pokožku nedráždi a je tak určené aj pre citlivú pleť. GARNIER PureActive Charcoal obsahuje aktívne uhlie, ktoré vyrovnáva produkciu mazu a súčasne čistí a upokojuje pokožku. Sérum sa rýchlo a ľahko vstrebáva a nezanecháva čierne stopy. Použitie: Aplikujte na čistú pleť každé ráno a večer a jemne votrite do pleti. Môžete ho aplikovať aj ako cielenú starostlivosť na konkrétne miesta na pleti.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke GARNIER, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt GARNIER PureActive Serum a Cleanser Súprava 280 ml patrí do skupiny produktov Kozmetické sady, je v ponuke značky GARNIER v ponuke e-shopu Alza.sk.

GARNIER PureActive Serum a Cleanser Súprava 280 ml - parametre produktu

GARNIER PureActive Serum a Cleanser Súprava 280 ml - história ceny a dostupnosti

GARNIER PureActive Serum a Cleanser Súprava 280 ml - ďalšie zaujímavé produkty

GARNIER PureActive Serum a Cleanser Súprava 280 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?