Loap Dauhali čierny #6425375

Loap Dauhali čierny #6425375

Loap Dauhali čierny #6425375

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Loap Dauhali čierny - popis produktu

Spací vak Loap Dauhali čierny:Ste nadšenci kempovania, ale nemáte potrebnú výbavu? Potom by sa vám mohol páčiť spací vak Loap Dauhali čierny, v ktorom sa na cestách budete cítiť ako v bavlnke. Je vhodný pre mužov aj pre ženy. Letný spacák vám dodá ten najlepší komfort na vašich letných dobrodružstvách. Minimálna teplotná hranica pri ktorej sa uspokojivo vyspíte sa pohybuje okolo 12 °C. Svojím tvarom bude vyhovovať postave s maximálnou výškou 195 cm. Múmiový spacák dokáže udržať všetko teplo vo vnútri, pretože svojím tvarom zodpovedá vašej postave. Základné prednosti spacáku Loap Dauhali čierny Navrhnutý pre mužov aj ženy Spací vak vypĺňa grade g6d Tento model patrí medzi letný typ Maximálna výška postavy: 195 cm Tvar vaku na spanie: múmia Hmotnosť Loap Dauhali čierny je 1100 g Extrémna teplota: -3 °C

Produkt Loap Dauhali čierny #6425375 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Spacie vaky, je v ponuke značky Loap, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Loap Dauhali čierny - parametre produktu

KategóriaSpacie vaky, Kempovanie
ZnačkaLoap
E-shopAlza.sk

Loap Dauhali čierny - história ceny a dostupnosti

Loap Dauhali čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Loap Dauhali čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?