Warg Spací vak Stark 500, maskáčový

Warg Spací vak Stark 500, maskáčový

Warg Spací vak Stark 500, maskáčový

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Warg Spací vak Stark 500, maskáčový - popis produktu

Spací vak Warg Spací vak Stark 500, maskáčový:Ste nadšenci kempovania a nutne si potrebujete zohnať novú výbavu? Potom vám urobí radosť spací vak Warg Spací vak Stark 500, maskáčový, ktorý poskytne na vašich cestách žiadaný komfort. Je prispôsobený mužom aj ženám. O výplň spacáku sa stará perie. Perie má reputáciu skvelého tepelného izolantu, ktorý ale nevydrží vo vlhku, a preto sa odporúča jeho použitie v suchom a chladnom prostredí. Trojsezónny spacák vám dodá ten najlepší komfort, pretože sa vám bude hodiť od jari až do jesene. Minimálna teplota tohto modelu zodpovedá 2 °C. Svojím tvarom bude vyhovovať postave s maximálnou výškou 195 cm. Múmiový spací vak má za úlohu neprepustiť žiadne teplo, keďže sa dokáže prispôsobiť tvaru vašej postavy. Dôležité parametre spacáku Warg Spací vak Stark 500, maskáčový Vyrobený pre mužov aj ženy Výplň spacieho vaku tvorí perie Tento model sa zaraďuje medzi trojsezónny typ Maximálna výška postavy: 195 cm Tvar spacieho vaku: múmia Hmotnosť Warg Spací vak Stark 500, maskáčový: 1030 g

Produkt Warg Spací vak Stark 500, maskáčový je možné nájsť medzi produktmi v skupine Spacie vaky, je v ponuke značky WARG, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Warg Spací vak Stark 500, maskáčový - parametre produktu

KategóriaSpacie vaky, Kempovanie
ZnačkaWARG
E-shopAlza.sk

Warg Spací vak Stark 500, maskáčový - história ceny a dostupnosti

Warg Spací vak Stark 500, maskáčový - ďalšie zaujímavé produkty

Warg Spací vak Stark 500, maskáčový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?