Loap Base Cosmo modrý

Loap Base Cosmo modrý

Loap Base Cosmo modrý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Loap Base Cosmo modrý - popis produktu

Spací vak Loap Base Cosmo modrý:Radi sa venujete kempovaniu a prišla by vám vhod nová výbava? Potom by pre vás mohol byť ten pravý spací vak Loap Base Cosmo modrý, ktorého hlavnou prednosťou je nadpriemerné pohodlie. Bol špeciálne upravený svojím tvarom pre detské telo. Patrí medzi trojsezónne spacie vaky, keďže ponúka všestranné využitie od jari do jesene. Najnižšia teplotná hranica pri ktorej sa dobre vyspíte sa pohybuje okolo 0 °C. Bez starostí o komfort v ňom môže spať človek s maximálnou výškou až 150 cm. Múmiový spací vak slúži na udržanie tepla vnútri, pretože je navrhnutý tak, aby presne kopíroval vašu postavu. Dôležité funkcie spacáku Loap Base Cosmo modrý Veľkostne prispôsobený deťom Spací vak vypĺňa grade g6d Tento model patrí medzi trojsezónny typ Maximálna výška postavy: 150 cm Tvar spacáku: múmia Hmotnosť Loap Base Cosmo modrý: 1000 g Extrémna teplota: -10 °C

Produkt Loap Base Cosmo modrý patrí do skupiny produktov Spacie vaky, je v ponuke značky Loap, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Loap Base Cosmo modrý - parametre produktu

KategóriaStany, Spacie vaky, Kempovanie
ZnačkaLoap
E-shopAlza.sk

Loap Base Cosmo modrý - história ceny a dostupnosti

Loap Base Cosmo modrý - ďalšie zaujímavé produkty

Loap Base Cosmo modrý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?