LED svetlo s pohybovým senzorom 2 jednotky Lumtoo, InnovaGoods 3581

LED svetlo s pohybovým senzorom 2 jednotky Lumtoo, InnovaGoods 3581

LED svetlo s pohybovým senzorom 2 jednotky Lumtoo, InnovaGoods 3581

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LED svetlo s pohybovým senzorom 2 jednotky Lumtoo, InnovaGoods 3581 - popis produktu

LED svetlo Lumtoo InnovaGoods s pohybovým senzorom je veľmi užitočné pre ľahké osvetlenie tranzitných priestorov, ako sú chodby, schodiská, šatne, garáže, kúpeľne, vchodové dvere atď., alebo priestory bez pripojenia alebo s obmedzeným prístupom, ako sú zásuvky , skrine, rošty lusk. Vďaka vášmu senzoru sa LED svetlo automaticky zapne, keď toto inteligentné zariadenie zaznamená pohyb v čase.Sada obsahuje 2 zariadenia3 biele LED diódy na všetkých zariadeniachModerný, originálny, ľahký a kompaktný dizajnVyrobené z plastu, nezlomí sa pri úderoch ani pádochNapájanie z batérie, tlačidlo zapínania/vypnutiaSenzor detekcie pohybu : až 5 mViacúčelové, všestranné a prispôsobené prídavné osvetlenieNezávislé upevnenie základne-podporaPanel s odnímateľným LED svetlom zo základnePrenosný, ľahko použiteľný a vziať so sebou kamkoľvekJednoduchá inštalácia lepidla : pevné držanieOtvory v podpere základne na priskrutkovanie v prípade potrebyTáto sada LED osvetlenia obsahuje 2 nezávislé jednotky. Každá jednotka funguje s 3 batériami AAA (nie je súčasťou dodávky) a pozostáva z 2 nezávislých častí: základne a panelu s 3 LED svetlami. Lepidlo na zadnej strane základne umožňuje jej ľahké umiestnenie a upevnenie na požadovaný povrch.LED panel je možné odobrať zo základne a vziať si ho kamkoľvek chcete alebo potrebujete. Má bočné tlačidlo na aktiváciu/deaktiváciu zariadení; Po aktivácii sa LED svetlo automaticky zapne, keď je zistený pohyb v čase (do 5m) a spustí sa po 30 sekundách bez detekcie pohybu.Materiál: ABSŠedáJednotky: 2 jednotkyOriginálny a prenosný dizajn: Inovatívny a funkčnýPohybový senzor: Detekcia pohybuDĺžka cca.: 5 mTyp: OsvetlenieMultipozícia: Všestranné a prispôsobivéViacúčelové použitie: Rôzne Použitie a priestoryJednoduché použitie: pohodlné a jednoduché použitieKompaktný: Zaberá málo miestaĽahký a ovládateľný: Ľahko sa prepravuje a skladujeUpínacia základňa: NezávisláLED panel: Odnímateľný zo základne, aby ste si mohli vziať kamkoľvek chceteJednoduchá inštalácia lepidla: Žiadna montáž alebo náradieKvalitné lepidlá: Pevné držanietlačidlo zapnutia/vypnutia: vypínačAutomatické vypnutie: 30sTyp svetla: LED svetloLED diódy: x3Svetelný tok: 3x 40 lmVýkon: 3x 0,45WTeplota farieb: 4500-5000KPočet pamätí: 3Typ batérie: AAAVrátane batérie: NieRozmery cca: 2,6 x 6,3 x 6,7 cmV0103581

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED svietidlá, patrí značke InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt LED svetlo s pohybovým senzorom 2 jednotky Lumtoo, InnovaGoods 3581 je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

LED svetlo s pohybovým senzorom 2 jednotky Lumtoo, InnovaGoods 3581 - parametre produktu

LED svetlo s pohybovým senzorom 2 jednotky Lumtoo, InnovaGoods 3581 - história ceny a dostupnosti

LED svetlo s pohybovým senzorom 2 jednotky Lumtoo, InnovaGoods 3581 - ďalšie zaujímavé produkty

LED svetlo s pohybovým senzorom 2 jednotky Lumtoo, InnovaGoods 3581 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?