LED reflektor Zooom XL s nástenným krytom, biely

LED reflektor Zooom XL s nástenným krytom, biely

LED reflektor Zooom XL s nástenným krytom, biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LED reflektor Zooom XL s nástenným krytom, biely - popis produktu

LED reflektor Zooom XL s nastaviteľným uhlom lúča Medzi výhody tohto trendového LED reflektora patrí nielen skutočnosť, že je vybavený vysoko kvalitným skleneným objektívom, ale tiež to, že je možné nastaviť uhol lúča od 15 ° do 60 ° a že ho možno úžasne integrovať do mnohých životných štýlov. vďaka svojmu vizuálnemu vzhľadu opúšťa. V Zooom XL je zabudovaná 4,1 W LED, ktorá vyžaruje príjemné svetlo s farba svetla 3 000 Kelvinov a pozitívne tak vplýva aj na útulné prostredie. LED reflektor je tiež možné natáčať o 120 ° a natáčať o 360 °. Ovládač LED je už zabudovaný.

Produkt LED reflektor Zooom XL s nástenným krytom, biely patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Egger Licht, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Egger Licht, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt LED reflektor Zooom XL s nástenným krytom, biely patrí do skupiny produktov LED stropné svietidlá, vyrába ho značka Egger Licht, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

LED reflektor Zooom XL s nástenným krytom, biely - parametre produktu

LED reflektor Zooom XL s nástenným krytom, biely - história ceny a dostupnosti

LED reflektor Zooom XL s nástenným krytom, biely - ďalšie zaujímavé produkty

LED reflektor Zooom XL s nástenným krytom, biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?