Lagen JK200/D Purple/Pink

Lagen JK200/D Purple/Pink

Lagen JK200/D Purple/Pink

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 58,04 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lagen JK200/D Purple/Pink - popis produktu

Peňaženka a mobil, dve najdôležitejšie veci v kabelke. Čo tak ušetriť miesto v kabelke i rukách a telefón pohodlne nosiť priamo v peňaženke? V elegantnej koženej peňaženke Lagen je to možné. Okrem špeciálneho vrecka práve na mobilný telefón, peňaženka ponúka dostatočný priestor pre všetky doklady, účtenky, karty a peniaze. dve priehradky na doklady vrecko na mince na zips dve priehradky na bankovky osem slotov na karty zatváranie peňaženky celoobvodovým zipsom vrecko na zips na telefón s rozmermi 17 x 7 cm

Produkt Lagen JK200/D Purple/Pink patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Lagen, farebné prevedenie je fialová v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske peňaženky, patrí značke Lagen, vo farbe fialová, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Produkt Lagen JK200/D Purple/Pink patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Lagen, vo farbe fialová v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Lagen JK200/D Purple/Pink - parametre produktu

Lagen JK200/D Purple/Pink - história ceny a dostupnosti

Lagen JK200/D Purple/Pink - ďalšie zaujímavé produkty

Lagen JK200/D Purple/Pink - ako nakúpiť najvýhodnejšie?