Lagen 50042 Red

Lagen 50042 Red

Lagen 50042 Red

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 55,31 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lagen 50042 Red - popis produktu

Ak túžite v kabelke nosiť niečo vskutku výnimočné a luxusného, vsaďte na elegantnú peňaženku Lagen z lakovanej kože. Okrem lesklého vzhľadu, ktorý upúta pozornosť, má lakovaná koža i ďalšie prednosti, ako je dlhá životnosť a špičková kvalita. Do priestorného a prakticky riešeného interiéru sa pohodlne a prehľadne vojdú všetky vaše karty, doklady, financie a ďalšie potrebné veci. štyri priehradky na doklady vrecko na mince so zatváraním na zips dve priehradky na bankovky devätnásť slotov na karty zatváranie peňaženky na cvok

Produkt Lagen 50042 Red patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Lagen, farebné prevedenie je červená v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske peňaženky, patrí značke Lagen, vo farbe červená, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Produkt Lagen 50042 Red patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Lagen, vo farbe červená v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Lagen 50042 Red - parametre produktu

Lagen 50042 Red - história ceny a dostupnosti

Lagen 50042 Red - ďalšie zaujímavé produkty

Lagen 50042 Red - ako nakúpiť najvýhodnejšie?