Dámska kožená peňaženka červená - Wild Tiger Liliane

Dámska kožená peňaženka červená - Wild Tiger Liliane

Dámska kožená peňaženka červená - Wild Tiger Liliane

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 28 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená peňaženka červená - Wild Tiger Liliane - popis produktu

Dámska kožená peňaženka neodmysliteľne patrí do každej dámskej kabelky, batohu aj pracovnej tašky. Veľká a príjemná dámska kožená peňaženka s kontrastným prešívaním a veľkým logom značky na prednej časti. Po roztvorení chlopne na cvok ponúka dostatok miesta na uloženie vašich papierových aj kovových peňazí, dokladov či kariet. Peňaženku zdobí kontrastné prešívanie aj ozdobný panel na prednom diele. Vnútri si môžete uschovať aj fotografiu vašich blízkych, vďaka priehľadnému okienku. Zadná časť má veľkú voľnú priehradku. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 18 x 10 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: ZD28042

Produkt Dámska kožená peňaženka červená - Wild Tiger Liliane je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky WILD collection v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske peňaženky, patrí značke WILD collection, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená peňaženka červená - Wild Tiger Liliane patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke WILD collection, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska kožená peňaženka červená - Wild Tiger Liliane - parametre produktu

Dámska kožená peňaženka červená - Wild Tiger Liliane - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená peňaženka červená - Wild Tiger Liliane - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená peňaženka červená - Wild Tiger Liliane - ako nakúpiť najvýhodnejšie?