Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Kypriaci prášok v BIO kvalite používame na zväčšenie objemu cesta.
Návod na prípravu: Podľa potreby prídáme do cesta ako klasický kypriaci prášok (17g = 1 vrecko kypriaceho prášku).
Zloženie: BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti - prášok z vinného kameňa (Tartrát draselný) 27,4%, jedlá soda (Hydrogenuhličitan sodný - E500)
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Česká republika
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Hmotnosť | 500 g |
Kategória | Potraviny |
Kypriaci prášok v BIO kvalite používame na zväčšenie objemu cesta. | | Návod na prípravu: Podľa potreby prídáme do cesta ako klasický kypriaci prášok (17g = 1 vrecko kypriaceho prášku). | | Zloženie: BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti - prášok z vinného
Kypriaci prášok v BIO kvalite používame na zväčšenie objemu cesta. | | Návod na prípravu: Podľa potreby prídáme do cesta ako klasický kypriaci prášok (17g = 1 vrecko kypriaceho prášku). | | Zloženie: BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti - prášok z vinného
Kypriaci prášok v BIO kvalite používame na zväčšenie objemu cesta. | | Návod na prípravu: Podľa potreby prídáme do cesta ako klasický kypriaci prášok (17g = 1 vrecko kypriaceho prášku). | | Zloženie: BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti - prášok z vinného
Kypriaci prášok v BIO kvalite používame na zväčšenie objemu cesta. | | Návod na prípravu: Podľa potreby prídáme do cesta ako klasický kypriaci prášok (17g = 1 vrecko kypriaceho prášku). | | Zloženie: BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti - prášok z vinného
Kypriaci prášok v BIO kvalite používame na zväčšenie objemu cesta. | | Návod na prípravu: Podľa potreby prídáme do cesta ako klasický kypriaci prášok (17g = 1 vrecko kypriaceho prášku). | | Zloženie: BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti - prášok z vinného
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zapekané müsli je ochutené kokosom a čokoládou a osladené prírodným trstinovým cukrom. Chuť je zvýraznená zapečením, vďaka ktorému müsli získajú príjemnú chrumkavosť. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Výborne chutí zaliate mliekom alebo
Kokosový cukor slúži ako lepšia náhrada klasického rafinovaného cukru. Obsahuje inulín a má nízky glykemický index (35). Je bohatý na železo, zinok, vápnik a draslík, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a polyfenoly. | | Návod na prípravu: Používa sa všade tam, kde klasický
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a
Slúži ako prísada na pečenie, pri výrobe krémov, na dochutenie tvarohu alebo do palacinky či kaše. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Trstinový cukor , bourbon vanilka, prírodný vanilkový extrakt. | | Výživové