Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Kypriaci prášok v BIO kvalite používame na zväčšenie objemu cesta.
Návod na prípravu: Podľa potreby prídáme do cesta ako klasický kypriaci prášok (17g = 1 vrecko kypriaceho prášku).
Zloženie: BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti - prášok z vinného kameňa (Tartrát draselný) 27,4%, jedlá soda (Hydrogenuhličitan sodný - E500)
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Česká republika
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Hmotnosť | 50 g |
Kategória | Potraviny |
Kypriaci prášok v BIO kvalite používame na zväčšenie objemu cesta. | | Návod na prípravu: Podľa potreby prídáme do cesta ako klasický kypriaci prášok (17g = 1 vrecko kypriaceho prášku). | | Zloženie: BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti - prášok z vinného
Kypriaci prášok v BIO kvalite používame na zväčšenie objemu cesta. | | Návod na prípravu: Podľa potreby prídáme do cesta ako klasický kypriaci prášok (17g = 1 vrecko kypriaceho prášku). | | Zloženie: BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti - prášok z vinného
Kypriaci prášok v BIO kvalite používame na zväčšenie objemu cesta. | | Návod na prípravu: Podľa potreby prídáme do cesta ako klasický kypriaci prášok (17g = 1 vrecko kypriaceho prášku). | | Zloženie: BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti - prášok z vinného
Kypriaci prášok v BIO kvalite používame na zväčšenie objemu cesta. | | Návod na prípravu: Podľa potreby prídáme do cesta ako klasický kypriaci prášok (17g = 1 vrecko kypriaceho prášku). | | Zloženie: BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti - prášok z vinného
Kypriaci prášok v BIO kvalite používame na zväčšenie objemu cesta. | | Návod na prípravu: Podľa potreby prídáme do cesta ako klasický kypriaci prášok (17g = 1 vrecko kypriaceho prášku). | | Zloženie: BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti - prášok z vinného
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Kakaový prášok sa vyrába zo semien plodov kakaovníka pravého. Kakaový prášok je bohatý na horčík, vápnik, železo, draslík, meď, zinok a mangán, ale aj vitamíny skupiny B, vitamín C a E. | | Návod na prípravu: Kakaový prášok je vhodný do varenia alebo pečenia, do smoothie
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Čierne korenie skvelo dochutí pokrmy studenej a teplej kuchyne. Podporuje trávenie, zmierňuje prechladnutie a kašel, má antioxidačné účinky. | | Návod na prípravu: Vhodné do všetkých typov pokrmov. | | Zloženie: Čierne korenie | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu. | | Návod na prípravu: Cestoviny vložíme do osolenej vriacej vody (1l vody na 100g cestovín) a za stáleho miešania varíme 4-5 minút. Po uvarení scedíme a opláchneme
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Zapekané müsli je ochutené kokosom a čokoládou a osladené prírodným trstinovým cukrom. Chuť je zvýraznená zapečením, vďaka ktorému müsli získajú príjemnú chrumkavosť. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. Výborne chutí zaliate mliekom alebo
Kokosový cukor slúži ako lepšia náhrada klasického rafinovaného cukru. Obsahuje inulín a má nízky glykemický index (35). Je bohatý na železo, zinok, vápnik a draslík, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a polyfenoly. | | Návod na prípravu: Používa sa všade tam, kde klasický
Zloženie proteínov strukovín sa približujú k zloženiu proteínov živočíšneho pôvodu. Sú zložené z plnohodnotných bielkovín, čo znamená, že obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, čím sú vhodnou voľbou aj pre vegetariánov. Strukoviny sú bohatým zdrojom vlákniny a