Kuchynské náradie 4 kusy, Euro Lady EL-4KHS, oranžová

Kuchynské náradie 4 kusy, Euro Lady EL-4KHS, oranžová

Kuchynské náradie 4 kusy, Euro Lady EL-4KHS, oranžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kuchynské náradie 4 kusy, Euro Lady EL-4KHS, oranžová - popis produktu

Kuchynské náradie 4 kusy, Euro Lady EL-4KHS, oranžováSada sa skladá zo silikónovej kefy, špachtle a rukavíc. Vyrobené z odolného a hygienického pevného silikónového materiálu bez obsahu BPA. Táto prémiová sada nástrojov na pečenie má vysokú tepelnú odolnosť až do 260 ° C. Stierka je dostatočne pevná a dokonalá na miešanie mokrých a suchých surovinových zmesí. Kefa, špachtľa a tiež rukoväť sú netoxické a reagujú aj pri extrémne horúcej zmesi alebo povrchu. Sada na pečenie je bezpečná pre nepriľnavé hrnce a panvice, plechy na pečenie a iné pekáče a pri kontakte s drevom nezanecháva nepríjemné chute. Nehrdzavie ani nezanecháva stopy pri zachovaní svojej žiarivej farby ani pri častom používaní. Je ľahko čistiteľná a tiež vhodná do umývačky riadu. Či už je to varenie, pečenie, zdobenie alebo mixovanie, táto sada nástrojov je pre vás ideálna.Parametre:tepelne odolné do 260 ° Cso zaveseným otvorompanvicu nepoškriabe ani nepriľne k povlakuvysoká žiaruvzdorné a potravinárske materiályergonomický a ľahký dizajnBPA Free a FDA schválenéľahko sa čistí a je vhodné do umývačky riadufarba: oranžovámateriál: potravinársky plast, silikóntepelná kapacita: 500 ° F / 260 ° C1ks silikónová kefa1ks silikónová špachtľa2ks silikónové rukaviceMSY-I EL-4KHS

Produkt Kuchynské náradie 4 kusy, Euro Lady EL-4KHS, oranžová patrí do skupiny produktov Kuchynské náradie, patrí značke Euro Lady, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Kuchynské náradie 4 kusy, Euro Lady EL-4KHS, oranžová - parametre produktu

Kuchynské náradie 4 kusy, Euro Lady EL-4KHS, oranžová - história ceny a dostupnosti

Kuchynské náradie 4 kusy, Euro Lady EL-4KHS, oranžová - ďalšie zaujímavé produkty

Kuchynské náradie 4 kusy, Euro Lady EL-4KHS, oranžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?