Kuchynská zástera Maliny, 70x85 cm%

Kuchynská zástera Maliny, 70x85 cm%

Kuchynská zástera Maliny, 70x85 cm%

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kuchynská zástera Maliny, 70x85 cm% - popis produktu

Látková zástera s motívmi malín a motýlmi je skvelým doplnkom pre všetkých kuchárov do kuchyne aj pre vonkajšie grilovanie a pikniky. S touto zásterou sa ochránite pred škvrnami a špinou, ale zároveň budete mať pocit, že ste sa preniesli na pestrofarebnú lúku či záhradku. V tejto zástere budete žať obdivy u všetkých okolo Vás a budete dokonale zladení predovšetkým do jarných a letných dní.

Produkt Kuchynská zástera Maliny, 70x85 cm% patrí do skupiny produktov Kuchynske utierky, patrí pod značku ASKO - NÁBYTOK, farebné prevedenie je viacfarebná, v ponuke predajcu Asko-Nábytok.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské zástery, patrí značke ASKO - NÁBYTOK, farebný variant je viacfarebná, nájdete ho u predajcu Asko-Nábytok.sk.

Produkt Kuchynská zástera Maliny, 70x85 cm% je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské chňapky, patrí značke ASKO - NÁBYTOK, farebný variant je viacfarebná, nájdete ho u predajcu Asko-Nábytok.sk.

Kuchynská zástera Maliny, 70x85 cm% - parametre produktu

Kuchynská zástera Maliny, 70x85 cm% - história ceny a dostupnosti

Kuchynská zástera Maliny, 70x85 cm% - ďalšie zaujímavé produkty

Kuchynská zástera Maliny, 70x85 cm% - ako nakúpiť najvýhodnejšie?