Kuchynská skriňa pre vstavanú chladničku Jasmin, antracit/dub%

Kuchynská skriňa pre vstavanú chladničku Jasmin, antracit/dub%

Kuchynská skriňa pre vstavanú chladničku Jasmin, antracit/dub%

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kuchynská skriňa pre vstavanú chladničku Jasmin, antracit/dub% - popis produktu

Kuchynská skriňa pre vstavanú chladničku v prevedení antracit s dubovým drevodekorom z kolekcie Jasmin - univerzálna vysoká skriňa na ukladanie potravín alebo umiestnenie vstavanej chladničky v modernom vidieckom štýle s dôrazom na detail nadväzuje na tradíciu útulne zariadeného domova a priamo láka k tomu, aby ste si kde sa budete cítiť dobre. Kombinujte tak jednotlivé elementy z tohto radu a vytvorte si štýlový rustikálny interiér s nádychom tradície.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské skrinky, vyrába ho značka ASKO - NÁBYTOK, farebné prevedenie je šedá, nájdete ho v e-shope Asko-Nábytok.sk.

Produkt Kuchynská skriňa pre vstavanú chladničku Jasmin, antracit/dub% patrí do skupiny produktov Chladničky vstavané, je v ponuke značky ASKO - NÁBYTOK, vo farebnej verzii šedá, v ponuke predajcu Asko-Nábytok.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské skrine, patrí pod značku ASKO - NÁBYTOK, vo farbe šedá, v ponuke predajcu Asko-Nábytok.sk.

Kuchynská skriňa pre vstavanú chladničku Jasmin, antracit/dub% - parametre produktu

Kuchynská skriňa pre vstavanú chladničku Jasmin, antracit/dub% - história ceny a dostupnosti

Kuchynská skriňa pre vstavanú chladničku Jasmin, antracit/dub% - ďalšie zaujímavé produkty

Kuchynská skriňa pre vstavanú chladničku Jasmin, antracit/dub% - ako nakúpiť najvýhodnejšie?