MÚ Brno Batôžtek Krtko nohavičky 33 cm

MÚ Brno Batôžtek Krtko nohavičky 33 cm

MÚ Brno Batôžtek Krtko nohavičky 33 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 31,02 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MÚ Brno Batôžtek Krtko nohavičky 33 cm - popis produktu

Detský ruksak Krtko v nohaviciach:Plyšový batôžtek v tvare Krtka v nohavičkách unesie všetky hračky i malú desiatu. Má praktické uzatváranie na zips a nastaviteľné ramenné popruhy.Pre všetkých malých i väčších obdivovateľov Krtka sme pripravili tento unikátny batôžtek. Krtko v obľúbených modrých nohaviciach sa uzatvára na zips. Nastaviteľné popruhy sa prispôsobia veľkosti dieťaťa. Objem 1,5 litra umožní prepravu tých najdôležitejších hračiek na každý výlet. Do batôžka sa ale vojde aj menší olovrant. Batoh má nosnosť 3 kg. A keby sa vrátil z výletu zašpinený, nič sa nedeje. Môžete ho vyprať a zase bude ako nový!Kľúčové vlastnostiObľúbený kamarát malých i väčších detíV tradičných modrých nohaviciachObjem 1,5 lNosnosť 3 kgMožnosť praniaNastaviteľná dĺžka ramenných popruhov

Krtko vo svojich modrých nohavičkách s vreckami.

Dnes už celosvetovo preslávená postavička detského kresleného filmu, ktorú priviedol na svet výtvarník a režisér Zdeněk Miler, čaká na deti ako malý batôžtek s objemom 1,5 litra. Batôžtek je uzatvárateľný na zips a má nastaviteľné popruhy.

Všetky hračky firmy MÚ Brno spĺňajú prísne atestácie a normy.

Vyberte deťom jedného z Krtkov českej výroby!

Vhodné pre deti od 12 mesiacov Výška: 25 cm Nosnosť: 3 kg Krajina pôvodu: ČR

Produkt MÚ Brno Batôžtek Krtko nohavičky 33 cm patrí do skupiny produktov Plyšové hračky, patrí pod značku Moravská ústředna, v ponuke predajcu 4kids.sk a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské ruksaky od značky Moravská ústředna, nájdete ho u predajcu 4kids.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt MÚ Brno Batôžtek Krtko nohavičky 33 cm popisuje EAN kód 8590121999052.

MÚ Brno Batôžtek Krtko nohavičky 33 cm - parametre produktu

MÚ Brno Batôžtek Krtko nohavičky 33 cm - história ceny a dostupnosti

MÚ Brno Batôžtek Krtko nohavičky 33 cm - ďalšie zaujímavé produkty

MÚ Brno Batôžtek Krtko nohavičky 33 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?