Kožená peňaženka koňaková - Delami Debora

Kožená peňaženka koňaková - Delami Debora

Kožená peňaženka koňaková - Delami Debora

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 26 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožená peňaženka koňaková - Delami Debora - popis produktu

Prešívaná koňaková kožená peňaženka poteší každého. Skvelý originálny priestor umožní uloženie všetkých potrebných dokladov, financií aj kariet. Pokiaľ hľadáte praktický darček zvoľte práve tento model peňaženky od Delami, ktorý ocení ako muž tak aj žena. Prešívaný, decentný dizajn sadne každému. Hladký povrch, príjemný na dotyk ocení každý a svojou strednou veľkosťou nikoho nesklame. Vnútri sú dve priehradky na bankovky, na mince a ďalšie úložiská na doklady, vizitky a kreditné karty. Na prednej strane logo značky. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 10 x 12,5 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: 03124

Produkt Kožená peňaženka koňaková - Delami Debora patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Delami a je prispôsobený female.

Kožená peňaženka koňaková - Delami Debora - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaPeňaženky, Kožené peňaženky, Sponky
ZnačkaDelami
Určeniefemale

Kožená peňaženka koňaková - Delami Debora - história ceny a dostupnosti

Kožená peňaženka koňaková - Delami Debora - ďalšie zaujímavé produkty

Kožená peňaženka koňaková - Delami Debora - ako nakúpiť najvýhodnejšie?