Dámska kožená peňaženka koňaková - Delami Eamína

Dámska kožená peňaženka koňaková - Delami Eamína

Dámska kožená peňaženka koňaková - Delami Eamína

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 28 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená peňaženka koňaková - Delami Eamína - popis produktu

Krásna, praktická a neprehliadnuteľná dámska kožená peňaženka, ktorá skvele doplní Vašu dámsku tašku a vďaka jedinečnému nadčasovému dizajnu, bude vždy tou pravou. Zatvára sa klopou na magnetický cvoček a obsahuje všetky potrebné priehradky na doklady, platobné karty, drobné mince aj papierové bankovky. Tento decentný kúsok Vám bude dlho slúžiť. Na klope má v spodnej časti vyrazené logo značky. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 17 x 9,4 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: CHAGL03129

Tento produkt nájdete v skupine Dámske peňaženky, patrí značke Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená peňaženka koňaková - Delami Eamína patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tašky, patrí značke Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska kožená peňaženka koňaková - Delami Eamína - parametre produktu

Dámska kožená peňaženka koňaková - Delami Eamína - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená peňaženka koňaková - Delami Eamína - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená peňaženka koňaková - Delami Eamína - ako nakúpiť najvýhodnejšie?