Dámska kožená peňaženka červená - Patrizia Valissia

Dámska kožená peňaženka červená - Patrizia Valissia

Dámska kožená peňaženka červená - Patrizia Valissia

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 36 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená peňaženka červená - Patrizia Valissia - popis produktu

Kvalitná menšia dámska kožená peňaženka, do každej dámskej tašky so zlatými doplnkami, ktorá Vás bude baviť. Po roztvorení zápinky na cvok, ponúkne dostatok miesta na uloženie vašich peňazí aj dokladov. Po boku je vrecko na zips, kam bezpečne uložíte vaše kovové mince. Predný diel zdobí jemné logo značky. Tento kúsok má zabudovanú fóliu proti čítaniu platobných kariet, RFID. Tovar sa dodáva v darčekovej krabičke. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 8,5 x 12,5 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: IT115

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske peňaženky, patrí značke PATRIZIA, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená peňaženka červená - Patrizia Valissia je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené peňaženky od značky PATRIZIA v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tašky, patrí značke PATRIZIA, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska kožená peňaženka červená - Patrizia Valissia - parametre produktu

Dámska kožená peňaženka červená - Patrizia Valissia - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená peňaženka červená - Patrizia Valissia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená peňaženka červená - Patrizia Valissia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?