Kožená cestovná taška hnedá - Greenwood Moper

Kožená cestovná taška hnedá - Greenwood Moper

Kožená cestovná taška hnedá - Greenwood Moper

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 198 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožená cestovná taška hnedá - Greenwood Moper - popis produktu

Cestovanie, pracovné cesty, školský výlet alebo školenie s kolegami. S touto koženou hnedou cestovkou zvládnete všetko. Je zhotovená z hovädzej kože vysokej kvality, na ktorej si nechala austrálska značka Greenwood naozaj záležať. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Taška je stredných až väčších rozmerov, nosiť ju môžete za celokožené, zaoblené, pevnejšie uši alebo s popruhom, cez plece. Na prednej strane je vrecko s dvomi magnetickými cvokmi. Ďalšie vrecká nájdete na bokoch tašky, jedno je na zips a jedno má magnetický cvok. Aj vnútri tašky nájdete malé vrecká, napríklad na telefón a osobné veci. Hlavné vrecko sa otvára zipsom. Spodná strana má navyše kovové spony. Ak si chcete kúpiť kvalitnú, reprezentatívnu tašku, ktorá splní svoj účel, TÁTO je tá pravá! Drobné škrabance a odery nie sú chybou kože, časom a používaním získajú svoj individuálny charakter a patinu. Odporúčame impregnovať. A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery: 50 x 28 x 28 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 21,5 cm Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: 12797

Produkt Kožená cestovná taška hnedá - Greenwood Moper patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky GREENWOOD v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Cestovné kufre od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Kožená cestovná taška hnedá - Greenwood Moper patrí do skupiny produktov Školské tašky, je v ponuke značky GREENWOOD v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Kožená cestovná taška hnedá - Greenwood Moper - parametre produktu

Kožená cestovná taška hnedá - Greenwood Moper - história ceny a dostupnosti

Kožená cestovná taška hnedá - Greenwood Moper - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Kožená cestovná taška hnedá - Greenwood Moper - ďalšie zaujímavé produkty

Kožená cestovná taška hnedá - Greenwood Moper - ako nakúpiť najvýhodnejšie?