Najnižšia cena za posledných 60 dní: 13,30 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny marhúľ, ananásu, pomarančových kvetov a mliečnej čokolády. Unikátny mikrolot z oblasti, ktorá sa kávou preslávila na celom svete, rozhodne stojí za ochutnanie.
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Rodina je základ ... dobré plantáže. Keď pred pol storočím vysadil Moises Meza prvé kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že robí dobre. Dnes jedinečnú kávu pestujú v tieni stromov jeho synovia Javier a Gabriel. Na ich mikroloty čakajú kávomilci na celom svete veľmi
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Hladký, sladký, orieškový. A s tónmi pomarančov. Brazílsky mikrolot z tradičnej rodinnej farmy Nelsona Rivelliniho je zárukou skvostných chuťových zážitkov. Úžasná arabika 's rodokmeňom' zaujme ako skúsených kávomilcov, tak tých, ktorí svojho kávového favorita ešte len
Káva spracovaná metódou Honey je vždy mimoriadne atraktívna. V prípade Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey môžeme hovoriť o krásnej, komplexnej a sladkej chuti aj skvelej aróme. Farmár Miguel Diaz dobre vie, prečo sa drží osvedčených postupov svojho otca. Vďaka tomu
Špeciálne fermentovaná káva špeciálnej odrody, to je Honduras Gerardo Mejía - El Tontolo. Táto arabika patrí k tým, ktoré vynikajú ovocnou chuťou s jemnými tónmi čokolády a karamelu. Do povedomia baristov a znalcov dobrej kávy vstúpila v roku 2015, kedy získala titul Cup of
Rodina je základ ... dobré plantáže. Keď pred pol storočím vysadil Moises Meza prvé kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že robí dobre. Dnes jedinečnú kávu pestujú v tieni stromov jeho synovia Javier a Gabriel. Na ich mikroloty čakajú kávomilci na celom svete veľmi
Rodina je základ ... dobré plantáže. Keď pred pol storočím vysadil Moises Meza prvé kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že robí dobre. Dnes jedinečnú kávu pestujú v tieni stromov jeho synovia Javier a Gabriel. Na ich mikroloty čakajú kávomilci na celom svete veľmi
Rodina je základ ... dobré plantáže. Keď pred pol storočím vysadil Moises Meza prvé kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že robí dobre. Dnes jedinečnú kávu pestujú v tieni stromov jeho synovia Javier a Gabriel. Na ich mikroloty čakajú kávomilci na celom svete veľmi
Rodina je základ ... dobré plantáže. Keď pred pol storočím vysadil Moises Meza prvé kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že robí dobre. Dnes jedinečnú kávu pestujú v tieni stromov jeho synovia Javier a Gabriel. Na ich mikroloty čakajú kávomilci na celom svete veľmi
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Neďaleko prírodnej rezervácie, medzi dvoma sopkami, v tieni stromov. Tak vyrástla na malej rodinnej plantáži La Providencia unikátna káva intenzívnej chuti. Mikrolot s plným telom a nádychom karamelu aj čerstvého ovocia uspokojí kávomilce s najvyberanejším vkusom. Pestovaniu, zberu
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
Káva z oblasti Cerrado Mineiro sa preslávila intenzívnou vôňou a medovo ovocnou chuťou. Región navyše ako vôbec prvý v Brazílii získal chránené označenie pôvodu, takže o kvalitách kávy nemôže byť pochýb. Zvlášť, keď sa o ňu stará Pedro Humberto Veloso, ktorý sa
Čo je na honduraskej káve zvláštne? Napríklad fakt, že sa po dlhšej dobe vracia na svetový trh. Že každý mikrolot chutí inak, že je pestovaná, zozbieraná a spracovávaná s veľkou láskou. Konkrétne táto špecialitka si vás podmaní hladkým profilom, nádherne ovocnou chuťou a
Kto je Aladino Delgado? Skúsený farmár, ktorý v oblasti severozápadného Peru pestuje, zberá a spracováva jedinečnú kávu. Jeho jedenásťhektárová farma sa pripojila k najsilnejšiemu peruánskemu družstvu. To pomáha farmárom s odbytom kávy a zabezpečením spravodlivej ceny. Peru