Najnižšia cena za posledných 60 dní: 32,75 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant spracovania. Vďaka anaeróbnej fermentácii získala výrazne sladkú, komplexnú chuť a jedinečnú, intenzívnu arómu.
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Hladký, sladký, orieškový. A s tónmi pomarančov. Brazílsky mikrolot z tradičnej rodinnej farmy Nelsona Rivelliniho je zárukou skvostných chuťových zážitkov. Úžasná arabika 's rodokmeňom' zaujme ako skúsených kávomilcov, tak tých, ktorí svojho kávového favorita ešte len
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
Špeciálne fermentovaná káva špeciálnej odrody, to je Honduras Gerardo Mejía - El Tontolo. Táto arabika patrí k tým, ktoré vynikajú ovocnou chuťou s jemnými tónmi čokolády a karamelu. Do povedomia baristov a znalcov dobrej kávy vstúpila v roku 2015, kedy získala titul Cup of
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú