Najnižšia cena za posledných 60 dní: 9,05 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant spracovania. Vďaka anaeróbnej fermentácii získala výrazne sladkú, komplexnú chuť a jedinečnú, intenzívnu arómu.
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Hladký, sladký, orieškový. A s tónmi pomarančov. Brazílsky mikrolot z tradičnej rodinnej farmy Nelsona Rivelliniho je zárukou skvostných chuťových zážitkov. Úžasná arabika 's rodokmeňom' zaujme ako skúsených kávomilcov, tak tých, ktorí svojho kávového favorita ešte len
Špeciálne fermentovaná káva špeciálnej odrody, to je Honduras Gerardo Mejía - El Tontolo. Táto arabika patrí k tým, ktoré vynikajú ovocnou chuťou s jemnými tónmi čokolády a karamelu. Do povedomia baristov a znalcov dobrej kávy vstúpila v roku 2015, kedy získala titul Cup of
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú