Konferenčný stolík Vasagle Sena čierny

Konferenčný stolík Vasagle Sena čierny

Konferenčný stolík Vasagle Sena čierny

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 115,25 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konferenčný stolík Vasagle Sena čierny - popis produktu

Konferenčný stolík by mal byť najdôležitejším kusom nábytku v každej obývačke. Funguje ako stredobod, ktorý spája rodinu a priateľov pri hrách, filmoch, občerstvení a skvelej konverzácii. Tento minimalistický a moderný konferenčný stolík v kombinácii masívneho kovu a odolného dreva nielenže dodá vašej obývačke štýl, po ktorom túži, ale aj vydrží. Kovová sieťová polica dole je len čerešničkou na už aj tak štýlovej torte. Špecifikácie: - Čierna farba - Materiál: drevotrieska, oceľ - Veľkosť výrobku: 110 x 60 x 55 cm Pozrite si aj ďalšie produkty zo série Vasagle. Série: Vasagle, Materiál desky: Dřevo, Materiál nohou: Kov, Povrchová úprava: Mat, Sada stolků: Ne, Tvar: Obdélníkové, Úložný priestor: Bez úložného prostoru, Hloubka: 60 cm, Šířka: 110 cm, Výška: 45 cm

Produkt Konferenčný stolík Vasagle Sena čierny patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku VASAGLE, farebný variant je ČIERNA, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Malé stolíky, patrí značke VASAGLE, farebný variant je ČIERNA, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Konferenčný stolík Vasagle Sena čierny - parametre produktu

Farbačierna
KategóriaKonferenčné stolíky, Malé stolíky
ZnačkaVASAGLE
FarbaČIERNA
E-shopHouseLand.sk

Konferenčný stolík Vasagle Sena čierny - história ceny a dostupnosti

Konferenčný stolík Vasagle Sena čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Konferenčný stolík Vasagle Sena čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?