Konferenčný stolík MOOD, 500x500 mm, biela, čierna

Konferenčný stolík MOOD, 500x500 mm, biela, čierna

Konferenčný stolík MOOD, 500x500 mm, biela, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konferenčný stolík MOOD, 500x500 mm, biela, čierna - popis produktu

Malý a štýlový konferenčný stolík so štvorcovou doskou z odolného laminátu. Konferenčný stolík sa dodáva v dvoch veľkostiach, ktoré sa dajú kombinovať, aby miestnosť pôsobila dynamickejšie. Ideálny do oddychových miestností a jedální. Vytvorte príjemnú atmosféru s týmto štýlovým konferenčným stolíkom! Stolík je ideálny do rôznych prostredí vrátane oddychových miestností, jedální, recepcií a čakární. Vďaka svojmu štvorcovému tvaru sa tento konferenčný stolík dá kombinovať s viacerými stoličkami a pohovkami. Stolík má robustný kovový rám a pevnú laminátovú dosku, ktorá ľahko odolá nečistotám a tekutinám. Laminát má hladký, tvrdý a odolný povrch. Ľahko sa udržiava v čistote. Môžete z neho rýchlo zotrieť škvrny a krúžky od šálok kávy. Realistická povrchová úprava dosky stola so štruktúrou dreva mu dodáva exkluzívny, moderný vzhľad. Konferenčný stolík je ideálnym doplnkom k ostatnému nábytku z našej ponuky!

Produkt Konferenčný stolík MOOD, 500x500 mm, biela, čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Konferenčné stolíky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Malé stolíky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Konferenčný stolík MOOD, 500x500 mm, biela, čierna - parametre produktu

Konferenčný stolík MOOD, 500x500 mm, biela, čierna - história ceny a dostupnosti

Konferenčný stolík MOOD, 500x500 mm, biela, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Konferenčný stolík MOOD, 500x500 mm, biela, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?