Konferenčný stolík VASAGLE Rustic hnedý

Konferenčný stolík VASAGLE Rustic hnedý

Konferenčný stolík VASAGLE Rustic hnedý

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 141,53 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konferenčný stolík VASAGLE Rustic hnedý - popis produktu

Konferenčný stolík VASAGLE Rustic nadchne všetkých milovníkov rustikálneho štýlu. Vďaka svojmu elegantnému vzhľadu bude ikonou každej obývacej izby. Kým telo stola je vyrobené z drevotriesky, nohy sú z odolného kovu. Súčasťou konferenčného stolíka sú dva praktické šuplíky. Špecifikácia produktu Materiál: drevotrieska, kov Farba: rustikálna hnedá, čierna Rozmery produktu Šírka: 100 cm Hĺbka: 55 cm Výška: 47 cm Rozměry balení: 117.50x70x12 cm Pozrite sa aj na ostatné produkty zo série Vasagle. Série: Vasagle, Materiál desky: Dřevo, Materiál nohou: Kov, Povrchová úprava: Mat, Sada stolků: Ne, Tvar: Obdélníkové, Úložný priestor: S úložným prostorem, Hloubka: 55 cm, Šířka: 100 cm, Výška: 47 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Konferenčné stolíky, patrí pod značku VASAGLE, farebný variant je hnedá, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Konferenčný stolík VASAGLE Rustic hnedý - parametre produktu

Farbahnedá
KategóriaKonferenčné stolíky
ZnačkaVASAGLE
Farbahnedá
E-shopHouseLand.sk

Konferenčný stolík VASAGLE Rustic hnedý - história ceny a dostupnosti

Konferenčný stolík VASAGLE Rustic hnedý - ďalšie zaujímavé produkty

Konferenčný stolík VASAGLE Rustic hnedý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?