Konferenčný stolík Vasagle Marnie hnedý #1584517

Konferenčný stolík Vasagle Marnie hnedý #1584517

Konferenčný stolík Vasagle Marnie hnedý #1584517

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 94,31 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Konferenčný stolík Vasagle Marnie hnedý - popis produktu

Konferenčný stolík je nepostrádateľným kusom nábytku, na ktorý sa zmestí všetko, čo potrebujete mať v obývačke po ruke. Tento konferenčný stolík je praktický a štýlový doplnok, ktorý zmení tvár každej miestnosti. Masívny stolík je vyrobený z vysokokvalitných materiálov. Vrchné dosky sú vyrobené z laminovanej dosky, rám je kovový. Stolík má dve poličky, ktoré poskytujú ďalší úložný priestor. Dokonale zapadne do interiéru v industriálnom štýle. Pozrite si aj ďalšie výrobky zo série Vasagle. Rozmery: Šírka 100 cm. Hĺbka: 55 cm Výška: 45 cm Série: Vasagle, Materiál desky: Dřevo, Materiál nohou: Kov, Povrchová úprava: Mat, Sada stolků: Ne, Tvar: Obdélníkové, Úložný priestor: S úložným prostorem, Hloubka: 55 cm, Šířka: 100 cm, Výška: 45 cm

Produkt Konferenčný stolík Vasagle Marnie hnedý #1584517 patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, patrí pod značku VASAGLE, farebný variant je hnedá.

Konferenčný stolík Vasagle Marnie hnedý - parametre produktu

Farbahnedá
KategóriaKonferenčné stolíky
ZnačkaVASAGLE
Farbahnedá

Konferenčný stolík Vasagle Marnie hnedý - história ceny a dostupnosti

Konferenčný stolík Vasagle Marnie hnedý - ďalšie zaujímavé produkty

Konferenčný stolík Vasagle Marnie hnedý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?