Keen Tread Rover Wp Youth Jazzy/Festival Fuksia ružová/sivá

Keen Tread Rover Wp Youth Jazzy/Festival Fuksia ružová/sivá

Keen Tread Rover Wp Youth Jazzy/Festival Fuksia ružová/sivá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 67,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Keen Tread Rover Wp Youth Jazzy/Festival Fuksia ružová/sivá - popis produktu

Trekingové topánky Keen Tread Rover Wp Youth Jazzy/Festival Fuksia ružová/sivá:Keen Tread Rover Wp YouthDetské treková obuv Keen Tread Rover Wp Youth je vhodná na všetky voľnočasové aktivity. Poskytuje perfektný komfort pri chôdzi v prírode, po meste aj pri hraní v parku. Udrží chodidlá detí v suchu.Topánky pre deti Keen Tread Rover Wp udržia chodidlá v suchuZvršok turistických topánok Keen Tread Rover Wp je vyrobený z vodoodolného materiálu, vďaka čomu ochráni chodidlá detí pred vlhkosťou aj vodou. Podšívka zo sieťoviny napomáha k pohodlnému noseniu. Outdoorová obuv Keen Tread Rover ochráni detské prstyPri všetkých outdoorových aktivitách budú prsty detí dokonale ochránené, pretože topánky Keen Tread Rover Wp Youth disponujú patentovaným systémom ochrany prstov KEEN. PROTECT. Skvelé tlmenie zaručí medzipodrážku EVA.Trekovú obuv Keen Tread Rover Wp si deti ľahko obujú samyO veľmi dobrú priľnavosť na rôznych typoch povrchov sa postará odolná podošva KEEN. FUSION, ktorá je spojená priamo s horným dielom topánky, zatiaľ čo zaväzovanie topánok pre deti Keen Tread Rover Wp uľahčí systém rýchlošnurovania a pásik na suchý zips.Outdoorová obuv Keen Tread Rover Wp Youth je ideálna na turistiku a hry v parkuVoľnočasovú obuv Keen Tread Rover Wp Youth deti využijú na všetky vonkajšie aktivity. Je tak skvelou voľbou na výlety, prechádzky v prírode a po meste aj na hranie v parku.Kľúčové vlastnosti turistických topánok Keen Tread Rover Wp YouthDetská outdoorová obuvZvršok je vyrobený z vodoodolného materiáluPodšívka zo sieťoviny napomáha k pohodlnému noseniuKeen Tread Rover Wp s patentovaným systémom ochrany prstov KEEN.PROTECT KEEN. PROTECTSkvelé tlmenie zaistí medzipodrážka EVAO veľmi dobrú priľnavosť na rôznych typoch povrchov sa postará odolná podošva KEEN. FUSIONZaväzovanie pomocou rýchlošnurovania a pásika na suchý zipsPútka uľahčujú obúvanie topánokFarebné vyhotovenie: čierno-šedo-ružové

Produkt Keen Tread Rover Wp Youth Jazzy/Festival Fuksia ružová/sivá patrí do skupiny produktov Turistická obuv, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Trekingové topánky od značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Keen Tread Rover Wp Youth Jazzy/Festival Fuksia ružová/sivá - parametre produktu

Keen Tread Rover Wp Youth Jazzy/Festival Fuksia ružová/sivá - história ceny a dostupnosti

Keen Tread Rover Wp Youth Jazzy/Festival Fuksia ružová/sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Keen Tread Rover Wp Youth Jazzy/Festival Fuksia ružová/sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?