KEEN TARGHEE SPORT YOUTH sivá

KEEN TARGHEE SPORT YOUTH sivá

KEEN TARGHEE SPORT YOUTH sivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KEEN TARGHEE SPORT YOUTH sivá - popis produktu

Trekingové topánky KEEN TARGHEE SPORT YOUTH sivá:Trekové topánky Keen Targhee Sport YouthDetské outdoorové topánky Keen Targhee Sport Youth sú skvelou voľbou na outdoorové aktivity detí v ľahkom až stredne náročnom teréne. Ponúkajú perfektný komfort pri chôdzi v prírode, po horách, ale aj po meste. Detské topánky Keen Targhee Sport zostanú sviežeVrchná časť turistických topánok Keen Targhee Sport je vyrobená z kvalitného syntetického a textilného materiálu. Detské topánky sú ošetrené antibakteriálnou technológiou Eco Anti-Odor, ktorá ich udržuje svieže.Topánky pre deti Keen Targhee Sport chránia detské prstyPri všetkých aktivitách budú prsty detí dokonale ochránené, pretože sú trekové topánky Keen Targhee Sport vybavené patentovaným systémom ochrany prstov KEEN.PROTECT. Perfektne priľnavé v každom teréneO maximálne pohodlie sa postará vyberateľná vložka EVA, priedušná podšívka a vystlaný jazyk aj golier. Gumová podošva potom zaistí perfektnú stabilitu a priľnavosť v každom teréne. Detská obuv Keen Targhee Sport ponúka dokonalé pohodlieJednoduché obutie umožní rýchlošnurovanie aj pútko v pätovej časti topánok. Trekingové topánky Keen Targhee Sport deťom poskytnú skutočne maximálne pohodlie aj pri celodennom nosení. Kľúčové vlastnosti trekových topánok Keen Targhee Sport YouthDetské outdoorové topánky určené do ľahkého až stredne náročného terénuVrchná časť vyrobená z kvalitného textilného a syntetického materiáluAntibakteriálna technológia Eco Anti-Odor udrží turistické topánky sviežeKeen Targhee Sport s patentovaným systémom ochrany prstov KEEN.PROTECTVyberateľná stielka EVA a priedušná podšívkaGumová podošva zaistí perfektnú stabilitu a priľnavosť pohoriek Keen Targhee Sport YouthJednoduché obutie umožní rýchlošnurovanie aj pútko nad pätouFarebné vyhotovenie: sivé

Produkt KEEN TARGHEE SPORT YOUTH sivá patrí do skupiny produktov Športová obuv od značky Keen, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt KEEN TARGHEE SPORT YOUTH sivá patrí do skupiny produktov Trekingové topánky od značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

KEEN TARGHEE SPORT YOUTH sivá - parametre produktu

KEEN TARGHEE SPORT YOUTH sivá - história ceny a dostupnosti

KEEN TARGHEE SPORT YOUTH sivá - ďalšie zaujímavé produkty

KEEN TARGHEE SPORT YOUTH sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?