Keen Kanibou Wp Youth Java/Naval Academy hnedá/modrá

Keen Kanibou Wp Youth Java/Naval Academy hnedá/modrá

Keen Kanibou Wp Youth Java/Naval Academy hnedá/modrá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 81,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Keen Kanibou Wp Youth Java/Naval Academy hnedá/modrá - popis produktu

Trekingové topánky Keen Kanibou Wp Youth Java/Naval Academy hnedá/modrá:Treková obuv Keen Kanibou Wp YouthDetské turistické topánky Keen Kanibou Wp Youth sú skvelou voľbou na outdoorové aktivity detí v ľahkom až stredne náročnom teréne. Ponúkajú perfektný komfort pri chôdzi v prírode, po horách, ale aj po meste. Zaistia deťom skvelý tepelný komfort.Outdoorová obuv Keen Kanibou Wp udrží chodidlá v suchuVrchná časť topánok pre deti Keen Kanibou Wp je vyrobená z vodoodolnej kože a textilu. Pred vlhkosťou a dažďom chráni detské chodidlá aj vodoodolná membrána KEEN. DRY a impregnácia PFAS free. Turistické topánky sú ošetrené antibakteriálnou technológiou ECO ODOR CONTROL, ktorá ich udržuje svieže.Treková obuv Keen Kanibou Wp chráni nohy pred chladomPri všetkých aktivitách budú prsty detí dokonale zabezpečené, pretože sú Keen Kanibou Wp vybavené patentovaným systémom ochrany prstov KEEN. PROTECT. Znamenitý tepelný komfort zaručí fleecová podšívka, technológia KEEN. WARM, ktorá chráni nohy pred chladom až do -32 °C, a stielka Thermal Heat Shield zachytávajúca teplo.Topánky pre deti Keen Kanibou Wp sú perfektne priľnavé v každom terénePodošva KEEN. FUSION zaistí perfektnú stabilitu a priľnavosť v každom teréne. Zamedzí tiež nechcenému pošmyknutiu a je veľmi odolná. V topánkach Keen Kanibou Wp si tak deti užijú dobrodružstvo vkaždom teréne.Voľnočasová obuv Keen Kanibou Wp ponúka dokonalé pohodlieJednoduché obutie umožní rýchlošnurovanie, pásik na suchý zips aj pútko v zadnej časti topánok. Keen Kanibou Wp deťom poskytnú skutočne maximálne pohodlie aj pri celodennom nosení. Kľúčové vlastnosti trekovej obuvi Keen Kanibou Wp YouthDetské outdoorové topánky určené do ľahkého až stredne náročného terénuVrchná časť je vyrobená z vodoodolnej kože a textiluPred vlhkosťou a dažďom chráni detské chodidlá aj vodoodolná membrána KEEN. DRY a impregnácia PFAS freeAntibakteriálna technológia ECO ODOR CONTROL udrží topánky sviežeKeen Kanibou Wp s patentovaným systémom ochrany prstov KEEN. PROTECTPodošva KEEN. FUSION zaistí perfektnú stabilitu a priľnavosťJednoduché obutie umožní rýchlošnurovanie, pásik na suchý zips aj pútko nad pätouFarebné vyhotovenie: žlto-modro-hnedé

Produkt Keen Kanibou Wp Youth Java/Naval Academy hnedá/modrá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Trekingové topánky od značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Keen Kanibou Wp Youth Java/Naval Academy hnedá/modrá - parametre produktu

Keen Kanibou Wp Youth Java/Naval Academy hnedá/modrá - história ceny a dostupnosti

Keen Kanibou Wp Youth Java/Naval Academy hnedá/modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Keen Kanibou Wp Youth Java/Naval Academy hnedá/modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?