Kancelárske kreslo TIMMY Ružová

Kancelárske kreslo TIMMY Ružová

Kancelárske kreslo TIMMY Ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelárske kreslo TIMMY Ružová - popis produktu

Trendy študentská stolička TIMMY má pohodlne tvarované sedadlo aj operadlo. Je čalúnená látkou v tyrkysovej, sivej alebo ružovej farbe. Opornú časť tvorí čierna sieťovina.Konštrukciu tejto stoličky tvorí plastový kríž. Pre jednoduchú mobilitu stoličky je základňa opatrená piatimi plastovými kolieskami. Vďaka základnému mechanizmu ľahko nastavíte výšku tejto stoličky. Zaoblené okraje a hrany otočné stoličky dodávajú stoličke pohodlné sedenie.Zaistite svojmu teenagerovi pohodlnú stoličku pre jeho prácu či hry pri stole.Farba:tyrkysovásiváružováVýber farby zvoľte vo variante produktu.Rozmery:šírka: 52 cmhĺbka: 59 cmvýška: 81-91 cmvýška sedu: 41-51 cmNosnosť:120 kgHmotnosť:8,6 kgDodáva sa v demonte.,Trendy študentská stolička TIMMY má pohodlne tvarované sedadlo aj operadlo. Je čalúnená látkou v tyrkysovej, sivej alebo ružovej farbe. Opornú časť tvorí čierna sieťovina.Konštrukciu tejto stoličky tvorí plastový kríž. Pre jednoduchú mobilitu stoličky je základňa opatrená piatimi plastovými kolieskami. Vďaka základnému mechanizmu ľahko nastavíte výšku tejto stoličky. Zaoblené okraje a hrany otočné stoličky dodávajú stoličke pohodlné sedenie.Zaistite svojmu teenagerovi pohodlnú stoličku pre jeho prácu či hry pri stole.Farba:tyrkysovásiváružováVýber farby zvoľte vo variante produktu.Rozmery:šírka: 52 cmhĺbka: 59 cmvýška: 81-91 cmvýška sedu: 41-51 cmNosnosť:120 kgHmotnosť:8,6 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Kancelárske kreslo TIMMY Ružová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Produkt Kancelárske kreslo TIMMY Ružová patrí do skupiny produktov Detské stoličky, patrí pod značku Halmar, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Kancelárske kreslo TIMMY Ružová - parametre produktu

Kancelárske kreslo TIMMY Ružová - história ceny a dostupnosti

Kancelárske kreslo TIMMY Ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelárske kreslo TIMMY Ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?