Kancelárska stolička FALCAO Ružová

Kancelárska stolička FALCAO Ružová

Kancelárska stolička FALCAO Ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelárska stolička FALCAO Ružová - popis produktu

Otočné kancelárske kreslo v zaujímavom štýle je čalúnené odolnou látkou v dvoch farebných variantoch: ružová a sivá. Kreslo stojí na pevnom päťramennom plastovom kríži v bielej farbe zakončenom plastovými kolieskami. Kreslo využíva mechanizmu TILT, ktorý umožňuje vďaka plynovému zdviháku jednoduchú reguláciu výšky sedadla. Pomocou skrutky pod sedákom je možné nastaviť voľné hojdanie alebo zafixovanie vertikálnej polohy a regulovať prítlak opierky. Farba:ružovásivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:látka / plast Rozmery:šírka: 54 cmhĺbka: 58 cmvýška: 101 - 111 cmvýška sedu: 47 - 57 cm Dodávané v demonte.,Otočné kancelárske kreslo v zaujímavom štýle je čalúnené odolnou látkou v dvoch farebných variantoch: ružová a sivá. Kreslo stojí na pevnom päťramennom plastovom kríži v bielej farbe zakončenom plastovými kolieskami. Kreslo využíva mechanizmu TILT, ktorý umožňuje vďaka plynovému zdviháku jednoduchú reguláciu výšky sedadla. Pomocou skrutky pod sedákom je možné nastaviť voľné hojdanie alebo zafixovanie vertikálnej polohy a regulovať prítlak opierky. Farba:ružovásivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:látka / plast Rozmery:šírka: 54 cmhĺbka: 58 cmvýška: 101 - 111 cmvýška sedu: 47 - 57 cm Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Kancelárska stolička FALCAO Ružová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Kancelárska stolička FALCAO Ružová - parametre produktu

Kancelárska stolička FALCAO Ružová - história ceny a dostupnosti

Kancelárska stolička FALCAO Ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelárska stolička FALCAO Ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?