Jogová podprsenka z recyklovaných materiálov #7762581

Jogová podprsenka z recyklovaných materiálov #7762581

Jogová podprsenka z recyklovaných materiálov #7762581

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jogová podprsenka z recyklovaných materiálov - popis produktu

Podprsenka na jogu zaisťuje ľahké spevnenie poprsia. Podprsenka je ideálna na menej intenzívny tréning.  Tento produkt sme ušili z bezšvového materiálu s technológiou 4FSkin. Použili sme technológiu 4FDry, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti. Boxerský výstrih na chrbte poskytuje úplnú voľnosť pohybu počas tréningu. Tento produkt je vyrobený z materiálu s prísadou vlákien získaných z recyklácie.   VLASTNOSTI: nízke spevnenie poprsia, vzadu boxerský výstrih, silikónový pásik na vnútornej strane zabezpečuje pohyb materiálu, produkt vyrobený z elastického materiálu s prísadou vlákien získaných z recyklácie (obsahuje 40% recyklovaného polyamidu), rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok, technológia 4FSkin garantuje ideálnu priliehavosť k telu.

Tento produkt nájdete v skupine Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je prášek růžový, prášková ružová, ružová a je dizajnovaný female.

Jogová podprsenka z recyklovaných materiálov - parametre produktu

Jogová podprsenka z recyklovaných materiálov - história ceny a dostupnosti

Jogová podprsenka z recyklovaných materiálov - ďalšie zaujímavé produkty

Jogová podprsenka z recyklovaných materiálov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?