Tehotenská jogová podprsenka na dojčenie #7764363

Tehotenská jogová podprsenka na dojčenie #7764363

Tehotenská jogová podprsenka na dojčenie #7764363

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tehotenská jogová podprsenka na dojčenie - popis produktu

Tehotenská jogová podprsenka na dojčenie. Tento produkt sme navrhli s ohľadom na mamičky a budúce mamičky, ktoré sa chcú cítiť pohodlne v každej fáze materstva bez ohľadu na to, akú aktivitu si zvolia. Produkt vyrobený z elastického a mäkkého na dotyk materiálu. Tepelne spojený chrbát sa prispôsobí telu a poskytuje stabilitu a podporu poprsia bez tlaku. Špeciálny strih umožňuje dojčiť bez toho, aby ste si museli podprsenku vyzliecť, a klip vám umožní ľahko odopnúť a zapnúť každý košíček jednou rukou.. Vo vnútri sme umiestnili mäkké vyberateľné vložky. Dojčiaca podprsenka má širší rozsah nastavenia obvodu pomocou 5-stupňových trojitých háčikov. Okrem toho sa dajú odnímateľné ramenné popruhy na chrbte prekrížiť a tiež nastaviť, aby ste sa cítili pohodlne počas športových aktivít aj na prechádzke. Tehotenská jogová podprsenka na dojčenie - VLASTNOSTI: bez kostíc, poskytuje podporu vhodnú pre aktivity s nízkou intenzitou, napr. joga, chôdza, odnímateľné ramienka s nastavením, mäkké, odnímateľné vložky, odnímateľná predná vrstva uľahčuje dojčenie, 5-stupňové nastavenie na háčik a očko na prispôsobenie rôznym veľkostiam hrudníka, vnútorná priedušná sieťovaná vložka poskytuje ochranu počas dojčenia a odsávania mlieka, elastický materiál zaručuje lepšiu priliehavosť k telu, rýchloschnúci materiál zaisťuje odvod vlhkosti navonok počas tréningu.

Produkt Tehotenská jogová podprsenka na dojčenie #7764363 patrí do skupiny produktov Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je červená, červený, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Tehotenská jogová podprsenka na dojčenie - parametre produktu

Farbačervená
Určeniefemale
KategóriaPodprsenky, Športové podprsenky, Dojčenie
Značka4F
Farbačervená, červený
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Tehotenská jogová podprsenka na dojčenie - história ceny a dostupnosti

Tehotenská jogová podprsenka na dojčenie - ďalšie zaujímavé produkty

Tehotenská jogová podprsenka na dojčenie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?