Jedinečná dámska lakovaná kožená peňaženka čierna - Lorenti 55020SH

Jedinečná dámska lakovaná kožená peňaženka čierna - Lorenti 55020SH

Jedinečná dámska lakovaná kožená peňaženka čierna - Lorenti 55020SH

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 34 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedinečná dámska lakovaná kožená peňaženka čierna - Lorenti 55020SH - popis produktu

Táto jedinečná čierna peňaženka Lorenti bude nádherným doplnkom Vašej kabelky. Má jednoduchý luxusný vzhľad a nechýba jej ani žiadna z predností kvalitných peňaženiek. Zaobstarajte si túto krásku! Peňaženka je rozdelená na dve časti. Zadná časť na drobné mince sa zatvára na dva klipsy a obsahuje dve kapsičky. Predná časť sa zapína na klasický cvoček, nachádza sa tu priehradka na bankovky a priehradka na kreditné karty. Zlaté lemovanie na prednej klope dodáva peňaženke punc elegancie a luxusu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až do 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavé strieborné, zlaté Rozmery (max.): 14 x 8 x 3,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: -  Kód tovaru: 55020SH

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Lorenti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Jedinečná dámska lakovaná kožená peňaženka čierna - Lorenti 55020SH patrí do skupiny produktov Dámske peňaženky, patrí značke Lorenti, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené peňaženky od značky Lorenti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Jedinečná dámska lakovaná kožená peňaženka čierna - Lorenti 55020SH - parametre produktu

Jedinečná dámska lakovaná kožená peňaženka čierna - Lorenti 55020SH - história ceny a dostupnosti

Jedinečná dámska lakovaná kožená peňaženka čierna - Lorenti 55020SH - ďalšie zaujímavé produkty

Jedinečná dámska lakovaná kožená peňaženka čierna - Lorenti 55020SH - ako nakúpiť najvýhodnejšie?