Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Chiarana

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Chiarana

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Chiarana

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Chiarana - popis produktu

Malá a praktická čierna peňaženka od značky Bellugio, ktorá sa zmestí do každej kabelky. Na prednej strane nájdete logo značky a dizajnové štvorčeky, ktoré sú vypálené v koži. Po otvorení cvoku sa vám ponúkne priestor pre vaše papierové peniaze, platobné karty a doklady. Nájdete tam hneď tri zipsové vrecká z ktorých tá väčšia je na vaše mince. V zadnej časti nájdete ešte jedno zipsové vrecko. Peňaženka má RIFD ochranu proti neoprávnenému skenovaniu informácií na vašich kartách. Dodávané v darčekovej krabičke. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní!   A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 13 x 9,5 x 4 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: AD118R-068

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Bellugio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Chiarana patrí do skupiny produktov Dámske peňaženky, patrí značke Bellugio, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené peňaženky od značky Bellugio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Chiarana - parametre produktu

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Chiarana - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Chiarana - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Chiarana - ako nakúpiť najvýhodnejšie?