Najnižšia cena za posledných 60 dní: 12 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Šialený experiment spod sopky Argopuro Farmára Muhlisa už možno poznáte. Z jeho farmy spod pohoria Argopuro máme skvelú kávu, ktorú spracoval metódami natural a anaerobic. Muhlis je vyštudovaný agronóm a rozumie aj chémii. Jeho spracovateľská stanica je aj malé laboratórium, kde skúša rôzne metóda spracovania kávy. Limitovanú kávu, ktorú od neho máme teraz nazval 'flowertron', pretože je veľmi sladká a kvetinová. Jedná sa o extrémne dlhú dvojitú fermentáciu, kde najprv 72 hodín fermentuje čerešne naturálne na vzduchu a následne ich ďalších 160 hodín fermentuje v uzatvorenej nádobe, kde napumpuje oxid uhličitý. Znie to dosť šialene, čo poviete? Chuť kávy odpovedá dĺžke fermentácii a čakajte v nej ťažšie až alkoholové a likérové tóny s doprovodom kvetov a dochuťou fermentovaného kakaa. 100 % Arabika Specialty grade - výberová káva Odtieň praženia: City Metóda prípravy: filter Veľkosť balenia: 200 g (zrnková káva)
DIRECT TRADE SPOD SOPKY ARGOPURO | | V momente, keď píšem tento text, mám po svojej pravici vyhasnutú sopku Argopuro. Som na východnej Jáve. Dnes sme zbierali čerešne v pralese v pohorí Argopuro a potom sme aj niekoľko kávovníkov zasadili. Vráťme sa ale na začiatok. | | Muhlis je
DIRECT TRADE SPOD SOPKY ARGOPURO | | V momente, keď píšem tento text, mám po svojej pravici vyhasnutú sopku Argopuro. Som na východnej Jáve. Dnes sme zbierali čerešne v pralese v pohorí Argopuro a potom sme aj niekoľko kávovníkov zasadili. Vráťme sa ale na začiatok. | | Muhlis je
DIRECT TRADE SPOD SOPKY ARGOPURO | | V momente, keď píšem tento text, mám po svojej pravici vyhasnutú sopku Argopuro. Som na východnej Jáve. Dnes sme zbierali čerešne v pralese v pohorí Argopuro a potom sme aj niekoľko kávovníkov zasadili. Vráťme sa ale na začiatok. | | Muhlis je
DIRECT TRADE SPOD SOPKY ARGOPURO | | V momente, keď píšem tento text, mám po svojej pravici vyhasnutú sopku Argopuro. Som na východnej Jáve. Dnes sme zbierali čerešne v pralese v pohorí Argopuro a potom sme aj niekoľko kávovníkov zasadili. Vráťme sa ale na začiatok. | | Muhlis je
DIRECT TRADE SPOD SOPKY ARGOPURO | | V momente, keď píšem tento text, mám po svojej pravici vyhasnutú sopku Argopuro. Som na východnej Jáve. Dnes sme zbierali čerešne v pralese v pohorí Argopuro a potom sme aj niekoľko kávovníkov zasadili. Vráťme sa ale na začiatok. | | Muhlis je
DIRECT TRADE SPOD SOPKY ARGOPURO | | V momente, keď píšem tento text, mám po svojej pravici vyhasnutú sopku Argopuro. Som na východnej Jáve. Dnes sme zbierali čerešne v pralese v pohorí Argopuro a potom sme aj niekoľko kávovníkov zasadili. Vráťme sa ale na začiatok. | | Muhlis je
Káva je vypredaná a bude opäť v ponuke od cca. 10.6. | | NÁZOV TEJTO KÁVY JE NA ŽALOBU! Povedala jedna pani na Žilinskom festivale kávy. Potom kávu ochutnala a ihneď si kúpila jeden balíček na doma. | | Táto káva chutí po 'peachy', teda broskyni. A chutí aj po pomaranči, mandarinkách
Dlhá naturalka je fakt bomba | | Manželia Fernando a Angie sú mladí farmári, ktorí pestujú kávu s prihliadnutím na najmodernejšie trendy. Fernando je agronóm – poľnohospodársky inžinier a jeho žena je Q graderka, profesionálna degustátorka kávy. Spojením ich skúseností dokážu
Spracovateľská stanica Nyakizu leží na juhu krajiny v regióne Nyaruguru blízko hraníc s Burundi. Tento región je známy svojim vysokým potenciálom na pestovanie kávovníkov. Vďaka vysokej nadmorskej výške, pôde bohatej na minerály, prívetivému podnebiu pre kávovníky a množstvu
Táto káva sa k nám dostala cez Maxa z Brazilian Coffee Company. Max je rodený Brazílčan a dováža kávu priamo z Brazílie od farmárov, s ktorými sa osobne pozná. Je to teda direct trade káva, ktorú nám Max odporučil ako najlepšiu na sladké espresso. Presne toto bolo mojim cieľom
Ananás sa vracia v (ne)veľkom štýle | | Poznáte to. Väčšinou sa tretie diely filmových sérií až tak nepodaria. Bohužiaľ, podobne je to aj s touto kávou. Nebudeme vás balamutiť o tom, aká ananásová bomba je táto káva, pretože...bohužiaľ nie je. Farmár sa nám priznal, že sa
Kávovníkovú farmu Aurora založila rodina Ferrufino v roku 1992. Enriqueho kávový osud začal už ale v roku 1956, keď sa narodil a zároveň aj vyrastal na kávovníkovej farme. Život ho ale zavial iným smerom a ku káve a farmárčeniu sa dostal až v roku 2004, keď zdelil farmu Aurora