Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
NÁZOV TEJTO KÁVY JE NA ŽALOBU! Povedala jedna pani na Žilinskom festivale kávy. Potom kávu ochutnala a ihneď si kúpila jeden balíček na doma. Táto káva chutí po 'peachy', teda broskyni. A chutí aj po pomaranči, mandarinkách a po čerstvom tropickom ovocí a je výsledkom šialeného experimentu. Farmár do vzduchotesnej nádoby nasypal zelenú kávu a k nej pridal broskyne. Potom ich tam nechal spolu pekne dlho, aby sa zabavili. My v pražiarni sme k nej pridali anaerobicky fermentovanú Etiópiu a vzniklo z toho toto 'popeachy' dielo. Ovocná BOMBA! Ak vám chutil pineapple express, tak z tejto kávy budete namäkko. Pripravte si kávovary a mlynčeky, uvarte skvelú šálku a po každom dúšku si poviete len 'mňam, táto káva naozaj chutí popeachy' 100 % Arabika blend Specialty grade - výberová káva Odtieň praženia: City Metóda prípravy: filter Veľkosť balenia: 200 g (zrnková káva) Nakúpte túto kávu v cenovo zvýhodnenom sete 'OVOCNÍCI'
Tento produkt sa nachádza v kategórii Zrnková káva, nájdete ho v e-shope Coffeein.sk.
Kategória | Svetlá, Zrnková káva |
E-shop | Coffeein.sk |
NÁZOV TEJTO KÁVY JE NA ŽALOBU! Povedala jedna pani na Žilinskom festivale kávy. Potom kávu ochutnala a ihneď si kúpila jeden balíček na doma. | | Táto káva chutí po 'peachy', teda broskyni. A chutí aj po pomaranči, mandarinkách a po čerstvom tropickom ovocí a je výsledkom
NÁZOV TEJTO KÁVY JE NA ŽALOBU! Povedala jedna pani na Žilinskom festivale kávy. Potom kávu ochutnala a ihneď si kúpila jeden balíček na doma. | | Táto káva chutí po 'peachy', teda broskyni. A chutí aj po pomaranči, mandarinkách a po čerstvom tropickom ovocí a je výsledkom
Set našich dvoch najobľúbenejších káv macerovaných ovocím za zvýhodnenú cenu. | | Set obsahuje broskyňovú POPEACHY kávu a jej najlepšieho kamoša ananásového (not so) PINEAPPLE EXPRESS 3. | | 100 % Arabika | Specialty grade - výberová káva | Odtieň praženia: City | Metóda prípravy:
Táto káva sa k nám dostala cez Maxa z Brazilian Coffee Company. Max je rodený Brazílčan a dováža kávu priamo z Brazílie od farmárov, s ktorými sa osobne pozná. Je to teda direct trade káva, ktorú nám Max odporučil ako najlepšiu na sladké espresso. Presne toto bolo mojim cieľom
Sleeping bags - dlhé sušenie raritnej Kene | | Chepsangor Hills pôsobí ako družstvo drobných farmárov z regiónu Nandi – západná Keňa. Bolo založené v roku 2016 Dr. Rosabellou Langat a jej manželom. Ich poslaním je podporovať kávových farmárov v západnej Keni. Snažia sa vytvoriť
Dlhá naturalka je fakt bomba | | Manželia Fernando a Angie sú mladí farmári, ktorí pestujú kávu s prihliadnutím na najmodernejšie trendy. Fernando je agronóm – poľnohospodársky inžinier a jeho žena je Q graderka, profesionálna degustátorka kávy. Spojením ich skúseností dokážu
DIRECT TRADE SPOD SOPKY ARGOPURO | | V momente, keď píšem tento text, mám po svojej pravici vyhasnutú sopku Argopuro. Som na východnej Jáve. Dnes sme zbierali čerešne v pralese v pohorí Argopuro a potom sme aj niekoľko kávovníkov zasadili. Vráťme sa ale na začiatok. | | Muhlis je
DIRECT TRADE SPOD SOPKY ARGOPURO | | V momente, keď píšem tento text, mám po svojej pravici vyhasnutú sopku Argopuro. Som na východnej Jáve. Dnes sme zbierali čerešne v pralese v pohorí Argopuro a potom sme aj niekoľko kávovníkov zasadili. Vráťme sa ale na začiatok. | | Muhlis je
Spracovateľská stanica Nyakizu leží na juhu krajiny v regióne Nyaruguru blízko hraníc s Burundi. Tento región je známy svojim vysokým potenciálom na pestovanie kávovníkov. Vďaka vysokej nadmorskej výške, pôde bohatej na minerály, prívetivému podnebiu pre kávovníky a množstvu
Ananás sa vracia v (ne)veľkom štýle | | Poznáte to. Väčšinou sa tretie diely filmových sérií až tak nepodaria. Bohužiaľ, podobne je to aj s touto kávou. Nebudeme vás balamutiť o tom, aká ananásová bomba je táto káva, pretože...bohužiaľ nie je. Farmár sa nám priznal, že sa
Kávovníkovú farmu Aurora založila rodina Ferrufino v roku 1992. Enriqueho kávový osud začal už ale v roku 1956, keď sa narodil a zároveň aj vyrastal na kávovníkovej farme. Život ho ale zavial iným smerom a ku káve a farmárčeniu sa dostal až v roku 2004, keď zdelil farmu Aurora