Interaktívna loptička pre psa na pamlsky, Verk Group 9293

Interaktívna loptička pre psa na pamlsky, Verk Group 9293

Interaktívna loptička pre psa na pamlsky, Verk Group 9293

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Interaktívna loptička pre psa na pamlsky, Verk Group 9293 - popis produktu

Kompletné špecifikácieKoniec nudy pre Vášho domáceho miláčika!Fantastická hračka, vďaka ktorej váš pes hľadá pochúťku. Pomáha zamestnať psa na dlhší čas a stimuluje apetít rozrušených jedákov.Keď do tejto hračky vložíte kŕmnu dávku pre zvieratá, psovi nezostáva nič iné, ako zjesť, čo dokáže. Musí veľa pracovať, aby získal svoje chutné sústo. Táto tvrdá práca je odmenená jedlom alebo obľúbenými pochúťkami, ktoré z hračky vypadnú.Táto nenápadná vychytávka pomáha spomaliť konzumáciu jedla, čo zabraňuje tráviacim ťažkostiam a plynatosti.Hračka taktiež znižuje deštruktívne správanie psa prostredníctvom zdravej hry a cvičenia, pri rozvíjaní a udržiavaní fyzickej bdelosti Vášho psa, aby splnil svoje lovecké inštinkty.Technické špecifikácie:Materiál: plastĽahko sa s ním manipulujeOtvory, cez ktoré uniká vôňa jedlaPriehradky na spomalenie pochúťokRozmery : výška : 13cm; priemer : 8,5cm;19293

Produkt Interaktívna loptička pre psa na pamlsky, Verk Group 9293 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Interaktívne hračky, je v ponuke značky Verk, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Interaktívna loptička pre psa na pamlsky, Verk Group 9293 - parametre produktu

Interaktívna loptička pre psa na pamlsky, Verk Group 9293 - história ceny a dostupnosti

Interaktívna loptička pre psa na pamlsky, Verk Group 9293 - ďalšie zaujímavé produkty

Interaktívna loptička pre psa na pamlsky, Verk Group 9293 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?