INGENUITY Podsedák na jedálenskú stoličku Easy Clean Booster Green do 15KG

INGENUITY Podsedák na jedálenskú stoličku Easy Clean Booster Green do 15KG

INGENUITY Podsedák na jedálenskú stoličku Easy Clean Booster Green do 15KG

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

INGENUITY Podsedák na jedálenskú stoličku Easy Clean Booster Green do 15KG - popis produktu

Podsedák ity by Ingenuity My Spot Easy-Clean Booster – Teal je dokonalý podsedák, ktorý vášmu dieťatku poskytne miesto pri stole. Tento ľahko čistiteľný podsedák je navrhnutý s utierateľnou základňou a umývateľnými odnímateľnými popruhmi, ktoré si poradia s rozliatym jedlom. Vieme, že udržať Vášho miláčika v bezpečí je mimoriadne dôležité. Preto je tento detský podsedák vybavený 3-bodovými bezpečnostnými pásmi, ktoré zabezpečia bezpečnosť Vášho dieťatka počas jedla. Tento podsedák sa pripevňuje k väčšine typov jedálenských stoličiek, aby sa Vaše dieťatko mohlo ľahko občerstviť a hrať. Vďaka ľahkej konštrukcii ho možno jednoducho skladovať doma alebo vziať so sebou na cesty. Podsedák My Spot Easy-Clean je súčasťou farebnej a hravej kolekcie Sun Valley od spoločnosti Ingenuity. ity by Ingenuity My Spot Easy-Clean Booster – Teal je úžasný darček na detskú oslavu pre milovaného budúceho rodiča. Rozmery: 25,4 × 37,47 × 3­6,83 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jedálenské stoličky, patrí pod značku Ingenuity.

Produkt INGENUITY Podsedák na jedálenskú stoličku Easy Clean Booster Green do 15KG je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dojčenské fľaše, patrí značke Ingenuity.

INGENUITY Podsedák na jedálenskú stoličku Easy Clean Booster Green do 15KG - parametre produktu

INGENUITY Podsedák na jedálenskú stoličku Easy Clean Booster Green do 15KG - história ceny a dostupnosti

INGENUITY Podsedák na jedálenskú stoličku Easy Clean Booster Green do 15KG - ďalšie zaujímavé produkty

INGENUITY Podsedák na jedálenskú stoličku Easy Clean Booster Green do 15KG - ako nakúpiť najvýhodnejšie?