Hotshot Racing – Nintendo Switch

Hotshot Racing – Nintendo Switch

Hotshot Racing – Nintendo Switch

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hotshot Racing – Nintendo Switch - popis produktu

Hra na konzolu Hotshot Racing – Nintendo Switch:Bleskovo rýchla arkádovkaOvládate drifting, ostré zákruty a máte zmysel pre rýchlosť? V tom prípade pre vás bude Hotshot Racing Nintentdo Switch to pravé. Klasická stará arkádová hrateľnosť z 90. rokov je presunutá do modernej doby. Vyskúšajte všetkých 16 pretekárskych okruhovČakajú vás rovinky, aj zákruty a to na pobreží, v džungli, alpských horách, alebo v púštnom prostredí Las Vegas. Hotshot Racing Nintentdo Switch má pritom živú grafiku a pestré farby. Režimy pre každéhoAk máte radi klasické preteky, vyskúšajte režimy Time Trial, alebo Grand Prix. Na vzrušujúce zážitky má Hotshot Racing Nintentdo Switch pripravené režimy Policajti a zlodeji alebo Choď a buchni. Až štyria hráči na jednej obrazovkeV Hotshot Racing Nintentdo Switch si samozrejme môžete zahrať sami, ale aká by to bola zábava bez priateľov. Pozvite kamarátov a rozdajte si preteky vo štvorici na rozdelenej obrazovke, alebo online hranie až pre 8 hráčov. Každý okruh má svojich rekordérovPrekonávajte rekordy jednotlivých kôl na globálnych online rebríčkoch. Hotshot Racing Nintentdo Switch vám umožní stať sa najrýchlejším jazdcom na svete. Hotshot Racing Nintentdo Switch má nekonečné možnosti hraniaZvoľte jedného z ôsmich vodičov, ktorí dokážu udržať drift po čo najdlhšiu možnú dobu. Ak spomalíte vaše auto môže vybuchnúť. Vyhýbajte sa policajtom a hlavne nechajte svojich spoluhráčov v spätnom zrkadle.

Produkt Hotshot Racing – Nintendo Switch je možné nájsť medzi produktmi v skupine PC hry, je v ponuke značky U&I Entertainment.

Tento produkt nájdete v skupine Hry na PC, patrí značke U&I Entertainment.

Hotshot Racing – Nintendo Switch - parametre produktu

Hotshot Racing – Nintendo Switch - história ceny a dostupnosti

Hotshot Racing – Nintendo Switch - ďalšie zaujímavé produkty

Hotshot Racing – Nintendo Switch - ako nakúpiť najvýhodnejšie?