Hnedá luxusná kožená pánska taška - Sendi Design Heliodoros New

Hnedá luxusná kožená pánska taška - Sendi Design Heliodoros New

Hnedá luxusná kožená pánska taška - Sendi Design Heliodoros New

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hnedá luxusná kožená pánska taška - Sendi Design Heliodoros New - popis produktu

Hľadáte tú správnu tašku na peňaženku, doklady, telefón, kľúče, poprípade menšiu knihu? Máme pre Vás koženú super bombu, značky Sendi Design, so všetkými vreckami na zips. Luxusná hnedá taška pojme všetky Vaše osobné veci a navyše Vám dlho vydrží. Len tak sa nepoškodí a udá Vášmu životu štýl. Pod klopou s magnetickým cvočkom nájdete ako hlavnú kapsu, vnútri ktorej je jedno vrecko so zipsom a jedno voľné, tak aj dve ďalšie menšie vrecká na drobnosti a cennosti. Samozrejmosťou je vrecko na zadnej strane tašky a nastaviteľný popruh v kombinácii silný textil/koža. Kovanie je v striebornom prevedení. Taška z olejovanej kože je silná a odolná. Môže byť Vaša! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Kovanie: mosadzné Materiál: hovädzia koža Rozmery: 21 x 27 x 8,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľný Kód: SD-1101new

Produkt Hnedá luxusná kožená pánska taška - Sendi Design Heliodoros New je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené peňaženky od značky SendiDesign v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke SendiDesign, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Hnedá luxusná kožená pánska taška - Sendi Design Heliodoros New patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke SendiDesign, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Hnedá luxusná kožená pánska taška - Sendi Design Heliodoros New - parametre produktu

Hnedá luxusná kožená pánska taška - Sendi Design Heliodoros New - história ceny a dostupnosti

Hnedá luxusná kožená pánska taška - Sendi Design Heliodoros New - ďalšie zaujímavé produkty

Hnedá luxusná kožená pánska taška - Sendi Design Heliodoros New - ako nakúpiť najvýhodnejšie?