Hĺbkovo hydratačný aktívny olej pre suchú a zrelú pleť

Hĺbkovo hydratačný aktívny olej pre suchú a zrelú pleť

Hĺbkovo hydratačný aktívny olej pre suchú a zrelú pleť

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hĺbkovo hydratačný aktívny olej pre suchú a zrelú pleť - popis produktu

Vhodné pre: suchá a zrelá pleť ○ dodáva hĺbkovú hydratáciu○ redukuje vrásky○ dodáva pokožke dlhotrvajúce rozjasnenie   Amaranth Face Oil je úplne prírodný a organický olej proti starnutiu pokožky s upokojujúcou prírodnou vôňou Yling Ylang a grepu. Olej na tvár má jedinečnú kombináciu zložiek, ako sú škandinávske byliny, Amarant a  extrakt z arktických brusníc, ktorý regeneruje pokožku, zlepšuje elasticitu a dodáva hĺbkovú  hydratáciu. Olej na tvár zanecháva vašu pokožku hladkú a rozjasnenú.   Amarant je rastlina, ktorá má na svete najviac skvalenu  a to je presne tá zložka, ktorá tak dobre pôsobí proti starnutiu pokožky. Olej na tvár je vhodný pre zrelú pokožku s jemnými vráskami a pre suchú až veľmi suchú pokožku.      Ako používať olej Amaranth Face Používajte olej na tvár každé ráno a večer. Olej na tvár nahrádza krém, ale môže byť tiež použitý ako sérum pod krémom. Postupujte podľa týchto 3 jednoduchých krokov každé ráno a večer pre dokonalý výsledok: 1. Umyte si dôkladne tvár2. Otočte fľašu hore dnom a dobre ju pretrepte3. Kvapnite 4-6 kvapiek do ruky a naneste produkt na tvár   Zloženie: Simmondsia Chinesis*, Rosa Rubiginosa Seed Oil*, Amaranthus Caudatus*, Rosa Damascena Flower Oil in Vor-mag Water, Konopa siata*, Angelica Archangelica, Zingiber Officinale, Curcuma Zedoaria Root Extract, Cinnamomum Camphora, Gentiana Lutea Root Extract, Fraxinus Ornus Seed Extract, Crocus Sativus Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Elettaria Cardamomum Seed Extract, Oxycoccus Palustris Seed Oil, Helianthus annuus*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopherol, Citrus Tangerina Peel Oil**, Citrus Paradisi peel  oil**, Citrus Aurantifolia Oil**, Cananga Odorata Flower Oil** *Certifikovaná organická prísada **Esenciálny olej   Produktové zásady: 100% prírodný78% certifikovaný ako organickýdermatologicky testovanývegan   Amaranth Face Oil neobsahuje absolútne žiadne syntetické aditíva, parfémy alebo parabény.  Všetky zložky sú najvyššej kvality, prírodné a čisté. Produkt je dermatologický testovaný. 30 ml  

Tento produkt nájdete v skupine Telové oleje, vyrába ho značka Amaranth Face Oil 30ml, v ponuke predajcu MarinaMiracle.sk.

Produkt Hĺbkovo hydratačný aktívny olej pre suchú a zrelú pleť patrí do skupiny produktov Pleťové oleje od značky Amaranth Face Oil 30ml, nájdete ho u predajcu MarinaMiracle.sk.

Hĺbkovo hydratačný aktívny olej pre suchú a zrelú pleť - parametre produktu

Hĺbkovo hydratačný aktívny olej pre suchú a zrelú pleť - história ceny a dostupnosti

Hĺbkovo hydratačný aktívny olej pre suchú a zrelú pleť - ďalšie zaujímavé produkty

Hĺbkovo hydratačný aktívny olej pre suchú a zrelú pleť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?