Aktívny pleťový olej pre mužov #1861140

Aktívny pleťový olej pre mužov #1861140

Aktívny pleťový olej pre mužov #1861140

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Aktívny pleťový olej pre mužov - popis produktu

Vhodné pre: všetky typy pleti ○ Vyrovnáva  zmiešanú a mastnú pokožku○ Upokojuje citlivú a poškodenú pokožku○ Hydratuje suchú pokožku   Active Face Oil je pleťový olej špeciálne určený pre mužov, ktorý pestuje a vyživovuje pokožku. Rýchlo sa vstrebáva  a má jemnú, mužnú pačuli vôňu. Pleťový olej obsahuje extrakt z olivového listu, ktorý dodáva aktívne antioxidanty hlboko do pokožky a bojuje proti predčasnému starnutiu. Oleje z jojoby a avokáda dodávajú pokožke zdravé rozjasnenie a ponechávajú ju jemnú, hladkú a zdravú. Ako používať pleťový olej Pleťový olej používajte každé ráno a večer, po tom ako si dôkladne umyjete tvár. Pleťový olej môžete použiť po holení alebo ho naniesť na fúzy. Olej na tvár nahrádza krém, ale môže byť tiež použitý ako sérum pod krémom. Postupujte podľa týchto 3 jednoduchých krokov každé ráno a večer pre dokonalý výsledok: 1. Dôkladne si umyte tvár2. Otočte fľašu hore dnom a dobre ju pretrepte3. Nakvapkajte si 4-6 kvapiek do ruky a naneste produkt na tvár    Zloženie: Simmondsia Chinesis*, Persea Gratissima oil*, Aloe Barbadensis*, Olea Europaea Leaf Extract, Angelica Archangelica, Zingiber Officinale, Elettaria Cardamomum, Curcuma Zedoaria, Cinnamonum Camphora, Gentiana Lutea, Fraxinus Ornus, Crocus Sativus (Saffron), Rubus Idaeus Seed Oil, Frankincense Essential oil, Melaleuca Alternifolia Essential Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Essential Oil, Pogostemon Cablin Essential Oil * Certifikovaná organická prísada   Produktové zásady: 100% prírodný77% certifikovaný ako organickýdermatologicky testovanývegan   Active Face Oil neobsahuje absolútne žiadne syntetické aditíva, parfémy alebo parabény.  Všetky zložky sú najvyššej kvality, prírodné a čisté. Produkt je dermatologický testovaný. 5 ml 

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové oleje, vyrába ho značka Active Face Oil 5ml, v ponuke predajcu MarinaMiracle.sk.

Produkt Aktívny pleťový olej pre mužov #1861140 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pleťové oleje od značky Active Face Oil 5ml, nájdete ho u predajcu MarinaMiracle.sk.

Aktívny pleťový olej pre mužov - parametre produktu

Aktívny pleťový olej pre mužov - história ceny a dostupnosti

Aktívny pleťový olej pre mužov - ďalšie zaujímavé produkty

Aktívny pleťový olej pre mužov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?