Rozjasňujúci pleťový olej pre normálnu, zmiešanú / citlivú pokožku #1861183

Rozjasňujúci pleťový olej pre normálnu, zmiešanú / citlivú pokožku #1861183

Rozjasňujúci pleťový olej pre normálnu, zmiešanú / citlivú pokožku #1861183

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rozjasňujúci pleťový olej pre normálnu, zmiešanú / citlivú pokožku - popis produktu

Typ pleti: Normálna  / Zmiešaná / Citlivá ○ Vyrovnáva zmiešanú pleť a zvlhčuje pleť suchú ○ Vyhľadzuje kontúry tváre a dodáva pokožke zdravý jas○ Upokojuje podráždenú a ekzematickú pokožku     Herbal Face Oil je výživný a zvlhčujúci olej na tvár, ktorý vyrovnáva pokožku. Má veľmi príjemnú textúru a jemnú upokojujúcu levanduľovú vôňu. Jemné byliny, jojoba, avokádo, malina a aloe vera dodávajú pokožke výživu bez   upchávania pórov a nadbytočnej mastnoty. Olej na tvár sa rýchlo vstrebáva, chráni a viaže vlhkosť pokožky. Tá je jemná, vyrovnaná a rozjasnená.     Ako používať pleťový olej Olej na tvár používajte každé ráno a večer. Olej na tvár nahrádza krém, ale môže byť tiež použitý ako sérum pod krémom. Postupujte podľa týchto 3 jednoduchých krokov každé ráno a večer pre dokonalý výsledok: 1. Dôkladne si umyte tvár 2. Otočte fľašu hore dnom a dobre ju pretrepte 3. Nakvapkajte si 4-6 kvapiek do ruky a naneste produkt na tvár   Zloženie: Simmondsia Chinesis*, Persea Gratissima oil*, Aloe Barbadensis*, Rubus Idaeus Seed Oil, Angelica Archangelica, Zingiber Officinale, Elettaria Cardamomum, Curcuma Zedoaria, Cinnamonum Camphora, Gentiana Lutea, Fraxinus Ornus, Crocus Sativus, Frankincense Essential oil, Melaleuca Alternifolia Essential Oil, Levander essential oil, Tocopherol* * Certifikovaná organická prísada Ocenenia:     Produktové zásady: 100% prírodný70% certifikovaný ako organickýdermatologicky testovanývegan Herbal Face Oil neobsahuje absolútne žiadne syntetické aditíva, parfémy alebo parabény.  Všetky zložky sú najvyššej kvality, prírodné a čisté. Produkt je dermatologický testovaný. 30 ml 

Produkt Rozjasňujúci pleťový olej pre normálnu, zmiešanú / citlivú pokožku #1861183 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové oleje, vyrába ho značka Herbal Face Oil 30ml, v ponuke predajcu MarinaMiracle.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťové oleje od značky Herbal Face Oil 30ml, nájdete ho u predajcu MarinaMiracle.sk.

Rozjasňujúci pleťový olej pre normálnu, zmiešanú / citlivú pokožku - parametre produktu

Rozjasňujúci pleťový olej pre normálnu, zmiešanú / citlivú pokožku - história ceny a dostupnosti

Rozjasňujúci pleťový olej pre normálnu, zmiešanú / citlivú pokožku - ďalšie zaujímavé produkty

Rozjasňujúci pleťový olej pre normálnu, zmiešanú / citlivú pokožku - ako nakúpiť najvýhodnejšie?