HANSCRAFT Solárna sprcha BLUE RAINBOW 2 - 34 l

HANSCRAFT Solárna sprcha BLUE RAINBOW 2 - 34 l

HANSCRAFT Solárna sprcha BLUE RAINBOW 2 - 34 l

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 160 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HANSCRAFT Solárna sprcha BLUE RAINBOW 2 - 34 l - popis produktu

Solárna sprcha HANSCRAFT BLUE RAINBOW 2 - solárna sprcha s kohútikom na nohy Druhá z radu našich solárnych spŕch. Blue Rainbow 2 je opäť 214 cm vysoká, rozdielom oproti lacnému modelu Blue Rainbow 1 je že má navyše aj kohútik na nohy , čo je veľmi praktická vec. Pohodlne si opláchnete nohy, napríklad pred vstupom do bazéna alebo do vírivej vane. Ohrev vody v tomto modeli je taktiež garantovaný čiernym povrchom solárnej sprchy. Je vybavená aj dizajnovým strieborným pruhom uprostred, ktorý ocenia náročnejší zákazníci. Vnútri solárnych spŕch je horúca ohriata voda slnečnými lúčmi, ktorá sa v mixovacej nádrži zmiešava so studenou vodu z vodovodného radu cez záhradnú hadicu. Teplotu vody si regulujete ako vo vani – pomocou pákovej batérie. Ohrev vody pomocou solárnej sprchy patrí k EKO friendly produktom - nevyžaduje akúkoľvek energetickú náročnosť, nepripája sa do elektrickej siete, slnečná energia je zadarmo. Ide teda o ekologickú aj ekonomickú variantu ohrevu. Parametre solárnej sprchy Objem nádrže: 34 litrov Výška: 214 cm Kotviaca pätka: áno Chrómová batéria: áno Kohútik na nohy: áno EasyKlip na záhradnú hadicu: áno Maximálny tlak: 3,5 bar (50psi) Hmotnosť: 15,5 kg vrátane balenia Rozmery balenia: 232 x 27 x 22 cm Kapacita: 34L

Produkt HANSCRAFT Solárna sprcha BLUE RAINBOW 2 - 34 l patrí do skupiny produktov Solárne sprchy od značky HANSCRAFT, nájdete ho u predajcu i-zahradnynabytok.sk.

HANSCRAFT Solárna sprcha BLUE RAINBOW 2 - 34 l - parametre produktu

HANSCRAFT Solárna sprcha BLUE RAINBOW 2 - 34 l - história ceny a dostupnosti

HANSCRAFT Solárna sprcha BLUE RAINBOW 2 - 34 l - ďalšie zaujímavé produkty

HANSCRAFT Solárna sprcha BLUE RAINBOW 2 - 34 l - ako nakúpiť najvýhodnejšie?