HANSCRAFT Solárna sprcha SUNNY STYLE premium (fuxia)

HANSCRAFT Solárna sprcha SUNNY STYLE premium (fuxia)

HANSCRAFT Solárna sprcha SUNNY STYLE premium (fuxia)

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 96,04 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HANSCRAFT Solárna sprcha SUNNY STYLE premium (fuxia) - popis produktu

Solárne sprchy Sunny Style Premium využívajú slnečnú energiu na ekologický ohrev vody bez akejkoľvek nutnosti elektrického prúdu. Zhruba po dvoch hodinách môžete užívať horúce vody a namiešať si ľubovoľnú teplotu, a to vďaka šikovnému systému ohrevu v spodnej základni so skleníkovým efektom. Zásobník vody je dostatočný aj na niekoľko sprchovacích cyklov. Rad Premium je vybavený staviteľnou sprchovacou hlavou, ktorá má možnosť vytiahnutia z držiaka, aby ste si mohli pohodlne opláchnuť nohy a iné časti tela. Nové svieže farby solárnych spŕch radu Premium rozžiaria okolie vášho bazéna. - Mixér horúcej a studenej vody - Stabilný a bezpečný podstavec - Nastaviteľná základňa od 1,40 m do 2,10 m - Regulátor vstupu as adaptérom na záhradnú hadicu - Plug Kapacita: 8L

Tento produkt sa nachádza v kategórii Solárne sprchy od značky HANSCRAFT, nájdete ho u predajcu i-zahradnynabytok.sk.

Produkt HANSCRAFT Solárna sprcha SUNNY STYLE premium (fuxia) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Solárny ohrev, patrí značke HANSCRAFT, nájdete ho v e-shope i-zahradnynabytok.sk.

HANSCRAFT Solárna sprcha SUNNY STYLE premium (fuxia) - parametre produktu

HANSCRAFT Solárna sprcha SUNNY STYLE premium (fuxia) - história ceny a dostupnosti

HANSCRAFT Solárna sprcha SUNNY STYLE premium (fuxia) - ďalšie zaujímavé produkty

HANSCRAFT Solárna sprcha SUNNY STYLE premium (fuxia) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?